elleth
Fanka BB :)
Ja mysle o takim Link do: x-lander 2w1, wózek, stan bardzo dobry
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny macie jakieś sposoby na ból gardła ? Lub czy mogę wziąć jakieś tabletki ?
Cos takiego Link do: Wózek 2w1 Bebetto Solaris + fotelik nosidełko Maxi CosiRozumiem [emoji4] tylko nie każdego stać na wozek za 700zl i w górę bo tak stoją nowe [emoji19] niestety.
Tantum verde do psikania, na mnie tabletki P R E N A L E N nie dzialaly, ale podobno sa dobre.Dziewczyny macie jakieś sposoby na ból gardła ? Lub czy mogę wziąć jakieś tabletki ?
Ja mysle o takim Link do: x-lander 2w1, wózek, stan bardzo dobry
wiem, dlatego na razie rozwazam. Ale znow te lzejsze 2w1 duzo drozsze...Siostra miała taki wózek dla 1 córki, generalnie była zadowolona. Tylko strasznie ciężki jest i dużo miejsca zajmuje w bagażniku.
o sklad to witamina C i propolis. nic ponad domowe sposoby...Na mnoe tez ani tabletki ani saszetki do picia tej firmy nie dzialaly.