Hej..
Tez wczoraj kichalam chyba z 5 razy bez jakiejkolwiek przyczyny ale ja o tym slyszalam ze mozna czuc sie jakby sie mialo katar xzy ala lekkie przeziebienie
Moje dzieciaki wyzdrowialy same i na szczscie mnie oszczedzilo za to bylismy zaproszeni do znajomych z 3 malych dzieci i oni zaprosili jeszCze inna pare z dzieckiem..co sie okazalo ta laska miala 3 dzien angine..ledwo mówiła! W życiu bym nie przyszla w gosci w takim stanie! i odmówiła w takiej sytuacji..na szczescie sie nie zarazilam ..niektorzy to nie maja wyczucia w ogole
Mdlosci i odruchow wymiotnych nie mam juz jakis czas takze tyle dobrze..piersi bola mega i brzuszek rosnie ale po dniu chodzenia w pracy jednak odcZuwam ciagniecia i cmienie takze troche zaczelam sie tym martwic bo w weekend czuje sie dobrze takze widzę ze praca ma swoje konsekwencje w postaci bolu.. A siedziec caly czas sie nie da!
.jeszcze ta szyjka..w Polsce to laski od razu na l4 pk takim zabiegu ..takze nie wiem ...zobacze po 2 maja i jak cos to bede kombinowac z sick pay bo sie troche tym martwie
Zazdroszcze usg genetycznego
ja w nastepna srode...jeszcze troszke jupiii
A dziewczyny od rana co jakis czas mam palpitacje serca..pare sekund szybko mi serce zabije ze az poczuje w piersi i normuje sie Normalnie zawsze mam racjonalne wytlumaczenie na jakies tam dolegliwosci a to to ja juz nie wiem oO no caly dzien..i w tej chwili tez dramat
Wlasnie pije e 3 szklanke zupy pomidorowej..tak bez makaronu...uwielbiam