reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny karmiące piersią pilyscie jakieś piwko zero? Za Wasza rada od 1,5 tygodnia jem wszystko. Na chrzcinach to nawet mięsko w orzechach jadłam ale tak jakoś z tym piwkiem mi dziwnie, a mam ochotę :)

My po chrzcinach. Młody super i w kościele przespal i pół imprezy w restauracji przespal. :) a w restauracji miło i pyszne jedzonko :)

@Płomyk*zdrówka dla Dianki i siły dla Ciebie :*

@Mayflay myślę że zdecydowanie u Was skok. Nie masz czym się martwić! :)

My dziś byliśmy u położnej i Nikos waży już 5150g. W środę kończy 6 tyg... Czyli przybrał już prawie 2 kg!! Położna w szoku ze tylko na piersi :)
A jutro idziemy na bioderka, ależ się zaskoczyłam dziś przy rejestracji że taki ekspres. :)

Dziewczyny karmiące piersią pilyscie jakieś piwko zero? Za Wasza rada od 1,5 tygodnia jem wszystko. Na chrzcinach to nawet mięsko w orzechach jadłam ale tak jakoś z tym piwkiem mi dziwnie, a mam ochotę :)

My po chrzcinach. Młody super i w kościele przespal i pół imprezy w restauracji przespal. :) a w restauracji miło i pyszne jedzonko :)
Tak, pijam takie 0,0%. To nawet wskazane na laktację (bo ma słód jęczmienny) :) smacznego :)

Ewelina, gratulacje :) śliczna córeczka:)

Troche to trwalo ale nareszcie udalo mi sie w miare ogarnac z malenstwem juz w domu:-)
Tak jak pisalam czekalam na moje szczescie i wreszcie w dn. 02/12 udalo nam sie spotkac po stosunkowow krotkim porodzie silami natury z cudowna Bianka - choc doktor z rana powiedzial ze jestem daleko w lesie z porodem, ale jak widac malenstwo chcialo inaczej :-)
Dziekuje wam za wsparcie - jest to ogromne przezycie, ktore wywraca swiat o 180°:-)
Podziwiam was ze dajecie rade na biezaco pisac co u was - ja kompletnie nie moglam sie ogarnac na poczatku ale z kazdym dniem jest co raz lepiej. Docieramy sie z moja kochana kruszynka :-)

To teraz moze was troche nadrobie ( sporo sie dzialo przez te 2 tyg widze ale moze dam rade :-)
Tak sie ciesze bo to taki moj maly powrot do normalnosci - w ciazy chetnie tu zagladalam i mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie. Brakuje jeszcze troche czasu na reszte ale malymi kroczkami mysle ze z malenstwem damy rade.

Troche to trwalo ale nareszcie udalo mi sie w miare ogarnac z malenstwem juz w domu:-)
Tak jak pisalam czekalam na moje szczescie i wreszcie w dn. 02/12 udalo nam sie spotkac po stosunkowow krotkim porodzie silami natury - choc doktor z rana powiedzial ze jestem daleko w lesie z porodem, ale jak widac malenstwo chcialo inaczej :-)
Dziekuje wam za wsparcie - jest to ogromne przezycie, ktore wywraca swiat o 180°:-)
Podziwiam was ze dajecie rade na biezaco pisac co u was - ja kompletnie nie moglam sie ogarnac na poczatku ale z kazdym dniem jest co raz lepiej. Docieramy sie z moja kochana kruszynka :-)
Oooo doczytałam wlasnie:) gratulacje! Opowiesz nam jak poród i pierwsze wrażenia? :) ja to na karmieniach czytam forum. W ogóle to chyba nigdy tyle nie siedziałam w internecie co teraz na tych sesjach ssania;)

Tak jak pisalam czekalam na moje szczescie i wreszcie w dn. 02/12 udalo nam sie spotkac po stosunkowow krotkim porodzie silami natury z cudowna Bianka - choc doktor z rana powiedzial ze jestem daleko w lesie z porodem, ale jak widac malenstwo chcialo inaczej :-)
Gratulacje!!! [emoji4]

reklama
Do góry