reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny karmiące piersią pilyscie jakieś piwko zero? Za Wasza rada od 1,5 tygodnia jem wszystko. Na chrzcinach to nawet mięsko w orzechach jadłam ale tak jakoś z tym piwkiem mi dziwnie, a mam ochotę :)

My po chrzcinach. Młody super i w kościele przespal i pół imprezy w restauracji przespal. :) a w restauracji miło i pyszne jedzonko :)

@Płomyk*zdrówka dla Dianki i siły dla Ciebie :*

@Mayflay myślę że zdecydowanie u Was skok. Nie masz czym się martwić! :)

My dziś byliśmy u położnej i Nikos waży już 5150g. W środę kończy 6 tyg... Czyli przybrał już prawie 2 kg!! Położna w szoku ze tylko na piersi :)
A jutro idziemy na bioderka, ależ się zaskoczyłam dziś przy rejestracji że taki ekspres. :)

Dziewczyny karmiące piersią pilyscie jakieś piwko zero? Za Wasza rada od 1,5 tygodnia jem wszystko. Na chrzcinach to nawet mięsko w orzechach jadłam ale tak jakoś z tym piwkiem mi dziwnie, a mam ochotę :)

My po chrzcinach. Młody super i w kościele przespal i pół imprezy w restauracji przespal. :) a w restauracji miło i pyszne jedzonko :)
Tak, pijam takie 0,0%. To nawet wskazane na laktację (bo ma słód jęczmienny) :) smacznego :)

Ewelina, gratulacje :) śliczna córeczka:)

Troche to trwalo ale nareszcie udalo mi sie w miare ogarnac z malenstwem juz w domu:-)
Tak jak pisalam czekalam na moje szczescie i wreszcie w dn. 02/12 udalo nam sie spotkac po stosunkowow krotkim porodzie silami natury z cudowna Bianka - choc doktor z rana powiedzial ze jestem daleko w lesie z porodem, ale jak widac malenstwo chcialo inaczej :-)
Dziekuje wam za wsparcie - jest to ogromne przezycie, ktore wywraca swiat o 180°:-)
Podziwiam was ze dajecie rade na biezaco pisac co u was - ja kompletnie nie moglam sie ogarnac na poczatku ale z kazdym dniem jest co raz lepiej. Docieramy sie z moja kochana kruszynka :-)

To teraz moze was troche nadrobie ( sporo sie dzialo przez te 2 tyg widze ale moze dam rade :-)
Tak sie ciesze bo to taki moj maly powrot do normalnosci - w ciazy chetnie tu zagladalam i mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie. Brakuje jeszcze troche czasu na reszte ale malymi kroczkami mysle ze z malenstwem damy rade.

Troche to trwalo ale nareszcie udalo mi sie w miare ogarnac z malenstwem juz w domu:-)
Tak jak pisalam czekalam na moje szczescie i wreszcie w dn. 02/12 udalo nam sie spotkac po stosunkowow krotkim porodzie silami natury - choc doktor z rana powiedzial ze jestem daleko w lesie z porodem, ale jak widac malenstwo chcialo inaczej :-)
Dziekuje wam za wsparcie - jest to ogromne przezycie, ktore wywraca swiat o 180°:-)
Podziwiam was ze dajecie rade na biezaco pisac co u was - ja kompletnie nie moglam sie ogarnac na poczatku ale z kazdym dniem jest co raz lepiej. Docieramy sie z moja kochana kruszynka :-)
Oooo doczytałam wlasnie:) gratulacje! Opowiesz nam jak poród i pierwsze wrażenia? :) ja to na karmieniach czytam forum. W ogóle to chyba nigdy tyle nie siedziałam w internecie co teraz na tych sesjach ssania;)

Tak jak pisalam czekalam na moje szczescie i wreszcie w dn. 02/12 udalo nam sie spotkac po stosunkowow krotkim porodzie silami natury z cudowna Bianka - choc doktor z rana powiedzial ze jestem daleko w lesie z porodem, ale jak widac malenstwo chcialo inaczej :-)
Gratulacje!!! [emoji4]

reklama
Do góry