mayfly
Fanka BB :)
wychodzi że Warszawa też wieś, bo wypisz wymaluj to samoU nas podobnie, jedna położna i to z czasów przedpotopowych - zero współczesnej wiedzy. Wagi też nie miała. Jakby coś mnie niepokoiło to mam przyjechać [emoji23] takie uroki mieszkania na wiosce, ale za nic w świecie nie zmieniłabym mojej wioski na miasto...fuj...nie moje klimaty [emoji4]
a ja zazdroszczę kompetentnejMasakra. Ja ze wsi, mamy 1 położną, ale jest naprawdę fajna. Opiekuje się i dzieckiem i mną. Oglądała ranę, sprawdza mi jak macica się obkurcza, nadzorowała moje omdlenia. Dziecko waży, ogląda skórę, sprawdza odruchy. Odpowiada na pytania. Była u nas 3 razy, teraz obejrzy nas 4. raz przy okazji pierwszej wizyty u lekarza. Współczuję Wam niekompetentnych położnych...
Mam nadzieje, że Cię szybko zdiagnozuja
@folka , @SlodkaM gratulacje!
@Ewela2805 możesz jak na ulotce, możesz mniej (ok 15 kropli), substancja ta się i tak nie wchłania, ale ustalicie sobie z małą jaka najmniejsza dawka na nią działa, myślę, że zacznij od mniejszej ilości
Zosia dziś na mojej wadze ważyła już 4060g czyli odbiła od wagi wypisowej 460g w niecałe 2 tygodnie
dziś była 3 kąpiel, ostatnio się splakala przy niej, więc wlalismy cieplejsza wodę niż zalecane 36stopni i małej się spodobało, więc nie będę na siłę dziecka chłodzic ;p
Czy Wy już wszystkie zalozylyscie swoje obrączki? Niby odpuchlam, waga idzie w dół, palce wydają mi się takie, jak przed ciążą, a przez kostkę nie przechodzi ;(