reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Wazymy 3800 mierzymy 59 cm
Tomuś przyszedł na świat dziś o godz 15:30
Przytulamy się teraz

Gratuluje!!! W końcu synek przestał straszyć i zdecydował się wyjsć [emoji8][emoji5]
A na usg ile miałaś ostatnio?
Życzę szybkiego powrotu do siebie [emoji16]
Gratulacje dla wszystkich mam
Ja dzis juz 2 razy do cyca przystawilam w nocy trochę mi mało pokarmu leciało ale to pewnie stres

Ditta 333 trzeba uzupełnić tabelkę z dzieciaczkami
Ale już dużo nas się zrobilo

Trzeba by było.. ale nie wiem jak [emoji23][emoji85][emoji23]
Postaram sie, ale trochę to potrwa [emoji16]

@Igorowelove
Twój synek wyjadł ci batoniki?[emoji85] to mój jak mnie odwiedził w pierwszy dzień - zjadł mi rosół, akurat niedziela byla [emoji23]

reklama
Mama Zuzi i Antosia Gratuluje kochana!!! super ze masz juz porod za soba. Duzo zdrowka zycze i milych przytulancow;););)

Ja wlasnie po wizycie i bedzie CC bo mala sie nie przekrecila. Za tydz mam szkole rodzenia w szpitalu w ktorym bede rodzic i zglosze ze mam miednicowe polozenie. Mam nadzieje ze juz wyznacza mi termin. Mala rosnie jak na drozdzach, juz 3300, jak dalej pojdzie to pewnie dobije 4 kg,hehehe

A tak w ogole mamuski, ktore juz urodzily. Czy wagi waszych pociech duzo sie roznily z USG przed porodem a z faktyczna waga po porodzie??? Tak sie pytam, mojej siostrze wyszlo ze urodzi corke 4 kg a urodzila jakies 3,5 kg. To dosc duza roznica...
Moj mial 3 kg u mojego lekarza, w szpitalu w ten sam dzien 3400 do 3700 a urodzil sie 3 dni później z waga 4230 :D

Moj mial 3 kg u mojego lekarza, w szpitalu w ten sam dzien 3400 do 3700 a urodzil sie 3 dni później z waga 4230 :D
U mnie ze starszym synem było odwrotnie, wg usg miał mieć ponad 4. 2 dni przed porodem wyszło im chyba 4.2, a urodził się 3530g :) ciekawe jak będzie teraz, w czwartek mam usg, ciekawe ile będzie ważył i jaki się urodzi w poniedziałek:)

reklama
Do góry