reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Dlaczego? Chyba dobrze, że ktoś na to zwraca uwagę, żeby nie robić tego więcej. Jestem lekarzem i czuję się w obowiązku informowania innych m. in. o ewentualnych zagrożeniach płynących z przyjmowania leków. Ginekolog to samo powie.
Wiem Kochana ale któraś już wyżej pisała (a chyba nawet więcej niż jedna) że ibuprofen jest zakazany i z pewnością balons to przeczytała a z każdym kolejnym postem będzie się za to zadreczac... I bez tego czuje się fatalnie

reklama
Nie myśl o tym tak, widzę że kobiety często się później obwiniaja że wzięły znieczulenie "bo nie dały rady" i tak to brzmi jakby czymś zawinily, nie podolaly. A znieczulenie jest, można brać, i nie jest to jakieś nie danie rady tylko wybór [emoji6] Tak jakby "nie dać rady" wytrzymać kanalowego bez znieczulenia- ciekawe ilu śmiałków by się znalazło :D
Ja mogłam chodzić po epidural pamiętam, ale leżałam sobie, i odpoczywalam. Zbierałam siły na parte, na które odlaczyli mi znieczulenie [emoji5][emoji5]
Miałam kanałowe bez znieczulenia. Myślałam że spadne z bólu z fotela... Poszłam na leczenie zęba i jak zwykle nie wzięłam znieczulenia. Wierciła i wierciła, a mnie coraz bardziej bolało. Okazało się, że leczenie kanałowe... Nie polecam :D

reklama
Do góry