reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Dzien dobry wszystkim. Bylam nie obecna przez dwa dni. Pojechalam w odwiedziny do rodziny, bo potem bedzie ciezko gdziekolwiek pojechac. Poszlam sobie na chinszczyzne i cala noc spedzilam w toalecie. Nie pamietam, kiedy mialam takie rozwolnienie. Wiec wczoraj pilam tylko wode a potem zjadlam ogorkowa. Zgaga mnie meczyla do polowy nocy,heheh[FONT=Open Sans][U] [/U][/FONT]
[FONT=Open Sans][U]@Koka27[/U][/FONT] Powodzenia dzisiaj, trzymam kciuki. Oby wszystko poszlo szybko i sprawnie. Z niecierpliwoscia czekamy na newsy od Ciebie;););)

reklama
Powodzenia @Koka27!
Ciaza nie choroba? No proszę, proszę... Jeszcze od faceta usłyszeć, któremu ledwo z nosa poleci i już sprawdza w internecie czy nie umiera przypadkiem [emoji16] Każda ciąża jest inna, w jednej można biegać, tańczyć, wariowac a w drugiej nie ma się siły ręką ruszyć czy noga... Ja dopiero w tej odkryłam co to chroniczne zmęczenie, jak to można usiąść na kanapie i "odpasc" w minute, po prostu ledwo dotknąć sofy i odplynac na dwie godziny, nie wiedząc kiedy... Do tego bóle pleców, rwa kulszowa, niemożność podniesienia 4 liter z bólu... To nie jest chorobą?
Jestem ciekawa jak panowie by to wszystko przechodzili, ciekawe czy też by zaciskali żeby żeby nie wyjść na mazgajow? Myślę że sporo ustaw by szybko weszło w życie, ułatwiających ciąże i poród [emoji16][emoji3]
Ja właśnie siedzę w szpitalu i czekam na usg, jestem tylko ja i dwie babeczki więc na pewno nie będzie tragedii żadnej z czekanie milion lat. Jestem strasznie ciekawa wagi dzidcka, tym bardziej że standardowo nikt tego nie sprawdza [emoji16] A później do domu i kimanko na kanapie, dziś mam tylko białe do prania i to moje jedyne zajęcie na dziś [emoji41]

Od 3 w nocy napierdziela mnie brzuch jak na okres, a skurczy brak :/
Ból jak na okres zapewne zwiastują poród. Skurcze w cale nie muszą być regularne. Obserwuj się, weź ciepłą kąpiel, kołysz biodrami. Nie nastawiaj się na nic bo sama wiesz jak to może się skonczyć. Trzymam kciuki :-)

Ja dobilam z wagą do 80kg, w ciagu niespełna 3 tygodni ok 4kg do przodu, ale ja czuję, że to woda bo widzę po sobie.

Mąż wrócił z nocki, ale zanim poszedł spać wziął mnie w obroty- swintuszek hehehe
Cieszy się, że wreszcie możemy bez strachu. [emoji4]

@karasjowa a myślałam, że tylko ja sobie takie ambitne plany wymyslam :) też mam białe do wstawienia i jeszcze zmywarkę jak się wypierze muszę oproznic:) i koniec, więcej nic, cudownie ;)
U mnie też dziś leniwie, wczoraj posprzątałam. Dziś tylko po syna i jakieś spożywcze zakupy przy okazji.
Może wieczorem na basen dzieci zawioze.
Miłego dnia kobiety

Cześć Kochane ja tak szybciutko.
Dziś po północy urodził się Tymus 58 cm i 3550 gram, 10 punktów. Po 22 godzinach skurczy co 4 min bez znieczulenia zdecydowałam się na 2 cc bo nie dawalam rady już, przez tyle godzin rozwarcie tylko 4 cm. Szczegóły i zdjęcia wstawię na prywatnych jak będę miała chwilę i przyjedzie maz. Was też nadrobie może dziś wieczorkiem.

Dziś po północy urodził się Tymus 58 cm i 3550 gram, 10 punktów. Po 22 godzinach skurczy co 4 min bez znieczulenia zdecydowałam się na 2 cc bo nie dawalam rady już, przez tyle godzin rozwarcie tylko 4 cm. Szczegóły i zdjęcia wstawię na prywatnych jak będę miała chwilę i przyjedzie maz. Was też nadrobie może dziś wieczorkiem.
Gratulacje kochana!! [emoji173]️[emoji7]

Gratulacje! [emoji9] No i mamy kolejnego chłopca [emoji4]

reklama
Gratulacje, odpoczywajcie kochani :)

Do góry