reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Hej dziewczynki.
Ja po konsultacji gin. Pecherzyk 9mm i to tyle co widac ale nie spodziewalam sie wiecej zobaczyc :p
Jutro jeszcze jakies specjalistyczne badanie i zobaczymy co z tym moim uchem zrobią
Ach i jeszcze mam małą nadżerke ale to nic bo w pierwszej ciazy tez mialam i nic sie nie dzialo

Gratuluję :)

Nieśmiało zapytam. Cykle masz długie czy krótkie?

reklama
A ile masz dzieci bo ja dwójkę córkę pw grudniu będzie miała 10 lat a syn w lipcu 6

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Też dwójkę syna 5 lat w grudniu 6 i corke 5 kwietnia skończy rok i 3 miesiące

Szczęśliwa Mama [emoji176][emoji176]od 5 lat [emoji173][emoji173][emoji173]

A Wy tez takie spiace jestescie? Spalam 10 godz w nocy, z przerwami na wc oczywiscie ;) odwiozlam corke do przedszkola i zasnelam na kanapie na kolejne 2 godziny ;)
Koka spij ile wlezie :) widocznie dzidzi potrzebne! Ja boje się spać w dzień bo później mam problemy w nocy ale chyba będę musiała bo co bym nie robiła i tak noce nie przespane:)

Zaktualizowalam apke z mysla, ze bede widziala suwaczki, ale nie widze :(

Plomyku, gratulacje pecherzyka! :*

4c3tskjoa7ptmvui.png

Widze ze niektore z was mają spory problem z wagą... Ja kiedys wazylam 51 kg i uwazalam ze to za malo wiec robilam co moglam zeby troche przytyc ale nie dalam rady. Zarlam nie jadlam a waga stala w miejscu. W ciąży stwierdzilam ze to super okazja zeby troche nadrobic i zostawic sobie te 5 kg na +... Ależ ja byłam naiwna hahaha przytylam w ciąży 22.5 kg zostalo mi chyba z 10+ a pozniej ruszylam w góre. Przez chwile nawet wzielam sie za siebie zaczelam biegac i chodzilam na silke z czasem motywacja spadła i teraz zaczynam z wagą 66kg. Po porodzie przeprowadzam sie na nowe mieszkanie bede miala znowu blisko do znajomych z ktorymi cwiczylam a jeszcze kolega zdobyl uprawnienia do prowadzwnia zajec z zumby to pewnie sie zapisze do niego... A narazie staram sie pilnowac i poki jestem w szpitalu apetytu brak...

reklama
Do góry