reklama
FiLi88
Fanka BB :)
tak. dzwonię i jadę. nie mogę mówić w trakcie skurczu także to już jest za silne
dam znać co i jak
trzymajcie kciuki
Mocno zacisniete !! Dzis bedziemy w nocy zagladaly na forum z mysla o Was. Malzonek w domu jest, czy w pracy ??
brałam kąpiel kochana i właśnie od tej pory odczuwam je dużo mocniej .. trudno mi oddychać a.wiem że muszę ..
już tak na plecy promieniuje i tak boli że to chyba już nie przejdzie
w razie co mąż mnie wygolił a pisze do was w przerwie między skurczowej LOL
mam nadzieję że z małym będzie wszystko dobrze. musi byc
teraz skurcz już trwał minute
tak. dzwonię i jadę. nie mogę mówić w trakcie skurczu także to już jest za silne
dam znać co i jak
trzymajcie kciuki
Myślę, że rodzisz. Będzie dobrze... ja tez nie chciałam jechać do szpitala, bo myślałam, że to fałszywy alarm.. i urodziłam [emoji5] masz skończony 36 tydzień, synek duży... także wszystko w porządku [emoji106]
Dużo siły ci życzę... i oby akcja długo nie trwała ... dasz rade!!
Igorowelove
Moderatorka
Pić dużo wodyKochane, co jest dobrze pić, jeść, robić (prócz próbować odciągać co 3 godzinki) żeby mleczko było? [emoji17]
Igorowelove
Moderatorka
Jak mija termin porodu to dobrze jest go wypić, wcześniej bym się bala nawet jak ciąża donoszona..No tak ż tym olejem ale on wywoluje silne skurcze macicy sama tylko raz spróbowałam i nigdy więcej wolę czekać ale dużo kobiet go stosuje
Igorowelove
Moderatorka
Aaaa! Powodzenia!tak. dzwonię i jadę. nie mogę mówić w trakcie skurczu także to już jest za silne
dam znać co i jak
trzymajcie kciuki
the_flower
Ja tez mam wizytę w czwartek.
Bardzo boimy się porodu ze względów logistycznych. Mieszkamy w Warszawie, jesteśmy tu sami z dzieckiem, rodzic mam w Łodzi. Jak zacznie się niespodziewanie w nocy i będzie na to czas, trzeba będzie pakować młodą, gnać do Łodzi i tam odbiorą ja moi rodzice i wrócą z nią do Warszawy. Jeżeli odejdą wody i nie będzie czasu, mam jechać na Karowa. Mąż pracuje ponad godzinę drogi od domu, wiec jak zacznie się w ciągu dnia, sytuacja nic nie lepsza..
Dlatego baaardzo bym chciała, żeby siedziało dziecię moje grzecznie do 8 listopada, kiedy będziemy w Łodzi i prawdopodobnie weźmie mnie do szpitala. Ostatecznie w weekend, w ciągu dnia, kiedy do sąsiadów można będzie gwiazdę podrzucić i wezwać rodzinę.. Mam nadzieje,
dam znać co i jak
trzymajcie kciuki
Powodzenia!
Trzymamy kciuki
FiLi88
dziewczyny jadę z mężem. już tak cholernie boli że chodzę po.scianach
oby było wszystko dobrze oby było wszystko dobrze oby było wszystko dobrze
Na pewno jest wszystko dobrze. Synio caly dzien byl aktywny, wiec to najlepszy znak, ze nic zlego sie mu nie dzieje. Chyba juz bardzo chce sie z Wami poprzytulac. Nic sie nie martw.
reklama
Ewela2805
Będzie dobrze kochana, nawet nie myśl inaczej bo nie ma innej opcji niż ta że będzie dobrze! Trzymam mocno kciuki [emoji8]dziewczyny jadę z mężem. już tak cholernie boli że chodzę po.scianach
oby było wszystko dobrze oby było wszystko dobrze oby było wszystko dobrze