reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Boże, a to nie od nospy Maxx ? Można ją brać? Bo ja pierwszy raz ją wzięłam wogule
niw to nie od nospy.

nadal coś leci????

ja bym pojechała to sprawdzić naprawdę

ja mam czasem duży wyplyw śluzu bardziej wodnistego .tak że wyleci za wkładkę ale ewidentnie widze białe i że to pochwowa wydzielina..raz wkładki nie miałam i faktycznie mokro czułam w gaciach jakby nie wiadomo ile tego było

To i tak jesteś dzielna, że tylko stanęłaś, ja dziś krzyknęłam ała wchodząc do papierniczego ze starszym synem, mina sprzedawczyni bezcenna, chyba pomyślała, że to może już.

Tak szczerze to stanęłam i powiedziałam Ej! Aż Jasiek tez stanął i zapytał Co sie stało? [emoji106][emoji23]

[emoji21][emoji21][emoji21][emoji21] ratujcie. Caly dzien mnie dzisiaj boli glowa i kreci mi sie w niej od dwuch dni nie bralam asmagu dzisiaj wezme dopiero... to możliwe ze od tego ? Zastanawialam sie czy nie wziasc 2 tabletek bo fatalnie sie czuje nawet mi apap nie pomogl. [emoji21][emoji21][emoji21]

Nie wiem, głowa raczej nie boli od braku magnezu akurat... moze prostu hormony ciążowe? Możesz brać magne B6 tylko sprawdź dawkę na dzień i jej nie przekraczaj [emoji106]

Czy jest ktoś z Was dostępny?? Mam problem... Można bolał mnie brzuch bo zjadłam pizzę i mnie mdlilo wręcz strasznie i brzuch bolał, wzięłam Nospe Maxx z 3 albo 4 godziny temu i leżalam. Teraz wstałam i prasuje na siedząco i czuje jakbym się posikała, więc poszłam szybko do ubikacji a ja całe majtki mokre i jakiś śluz dziwny mi ciekł biały... Ale myślę to nic, usiadłam znowu i dalej prasuje. Wstałam i znowu, poleciała do łazienki a ja całe dresy szare mokre, plama wody, pachnie wodą centralnie i się przebralam, mam strasznie mokro...... Się martwię i nie wiem co mi jest..... Czy to normalne ??? Czy mógłby mi ktoś proszę odpisać ??? Narazie siedzę i nie wiem. Jestem strasznie zaniepokojona. Jestem sama w domu :/ Może to normalne i nic mi nie jest? Ale cale majtki i dresy mokre od wody...

Wiesz.. dziwne to.. dużo tej wody było? Ja raz jak miałam legginsy to przeszło przez majciochy, wkładkę i leginsy- ale to była po prostu taka plama w kroku.. przebrałam się i pózniej już normalnie miałam sluz obfity, ale nie aż tak... jak ci dwa razy poleciało i spodnie przenoczylo to ja dla spokojnego sumienia bym to sprawdziła [emoji53]

niw to nie od nospy.

nadal coś leci????

ja bym pojechała to sprawdzić naprawdę

ja mam czasem duży wyplyw śluzu bardziej wodnistego .tak że wyleci za wkładkę ale ewidentnie widze białe i że to pochwowa wydzielina
To nie białe, to przezroczyste, dalej leci..... boję się wstać z kanapy.. do tego biegam siku co 5 minut. Zaraz Oszaleje....

Czy jest ktoś z Was dostępny?? Mam problem... Można bolał mnie brzuch bo zjadłam pizzę i mnie mdlilo wręcz strasznie i brzuch bolał, wzięłam Nospe Maxx z 3 albo 4 godziny temu i leżalam. Teraz wstałam i prasuje na siedząco i czuje jakbym się posikała, więc poszłam szybko do ubikacji a ja całe majtki mokre i jakiś śluz dziwny mi ciekł biały... Ale myślę to nic, usiadłam znowu i dalej prasuje. Wstałam i znowu, poleciała do łazienki a ja całe dresy szare mokre, plama wody, pachnie wodą centralnie i się przebralam, mam strasznie mokro...... Się martwię i nie wiem co mi jest..... Czy to normalne ??? Czy mógłby mi ktoś proszę odpisać ??? Narazie siedzę i nie wiem. Jestem strasznie zaniepokojona. Jestem sama w domu :/ Może to normalne i nic mi nie jest? Ale cale majtki i dresy mokre od wody...
Jedz do szpitala, to mogą być wody [emoji85]

reklama
Jedź sprawdź, bo mogą to być wody.
I kurde wyłącz to żelazko !!!

Nospa Max nie ma takich skutków ubocznych.
Można ją brać w ciąży.

Do góry