U nas sale z łazienką itd, mozna sobie rodzinna sale wykupic i wtedy maz moze byc 24h, no jest to sala 1 osobowa i kest kanapa na której może spac. Jest to stosunkowo nowe, bo jak corke rodziłam to keszcze noe bylo tych sal. Brakowalo mi tv jedynie, bo wiadomo, ze takie noworodki dużo spia o człowiek by z chęcią cos popatrzyl zeby czas zleciał. Ale jedzienie u nas to dramat taki, ze szkoda mowic. Wybudowali szpotal, ktory ma swoja kuchnie a jedzenie wozili z Krk a teraz ponoc z Kielc. Jak takoe ziemniaki po 200 km wjechaly na talerz to sie odechciewalo jesc :/@Paulaaa25
Pięknie wygląda ten tort! A pewnie jeszcze lepiej smakuje!![emoji8][emoji512] najlepszego dla narzeczonego [emoji5]
Wow! Jakie warunki! [emoji106] ja na sam szpital, w którym rodziłam nie mogę narzekać... i sprzęt, i porodówka z tv, taki pokój, i sala też fajna, a przede wszystkim sprzęt dla noworodków jeden z lepszych w naszym regionie... Ale.... jedzenie [emoji33] cóż, mąż dowoził [emoji23] trzeba przyznać, że teściowa o mnie dbała [emoji57]
Ja na tortach synka odpalam racę[emoji23] daje efekt lepszy od każdej świeczki [emoji3] a świeczkę, tylko jedna z cyferką[emoji106]do dmuchania, żeby mógł pomyśleć życzenie [emoji3]
Haha normalnie spa dla psa [emoji23] może podjadę do ciebie i mnie też tak oporządzisz [emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
Igorowelove
Moderatorka
Ja na tortach synka odpalam racę[emoji23] daje efekt lepszy od każdej świeczki [emoji3] a świeczkę, tylko jedna z cyferką[emoji106]do dmuchania, żeby mógł pomyśleć życzenie [emoji3]
Boze, przeczytałam ręce i myślę, jak ona podpala te ręce [emoji85][emoji85][emoji23] mój się racy boi [emoji14]
Dzidzi bobo
Fanka BB :)
Super tort [emoji7]Dopiero teraz Was narobiłam. Od wczoraj spędzam czas w kuchni. Piekłam swój pierwszy tort dla narzeczonego, który ma dziś urodziny, mam nadzieje, ze wyszedł. Dobrze, że zaczęłam wczoraj, bo chyba bym nie dała rady zrobić wszystkiego dzisiaj plus jeszcze obiad [emoji3]
Oto pierwszy tort od Zosi dla tatusia
Zobacz załącznik 897248
Dzidzi bobo
@Fili 88
Odpoczywam jak tylko moge nie chce mi sie to nie robie i mam w tylku [emoji38] dzisiaj prasowalam na siedzaco np a i tak wieczorem tak z 10 min bolal mnie brzuch na dole [emoji21] ale polozylam sie i przeszlo...
Odpoczywam jak tylko moge nie chce mi sie to nie robie i mam w tylku [emoji38] dzisiaj prasowalam na siedzaco np a i tak wieczorem tak z 10 min bolal mnie brzuch na dole [emoji21] ale polozylam sie i przeszlo...
Dzidzi bobo
Śliczny piesek [emoji7][emoji7][emoji7]Fajna psina To ja mam takiego wypierdka yorka
Tez jestem ciekawa jak nasz zareaguje, chociaz to tez jeszcze szczenie to mysle, ze szybciej sie przyzwyczai.
Dzidzi bobo
Piszecie tak o swoich zwierzakach, jejku jakbym chciała mieć swojego pieska tutaj przy sobie. Na szczęście ma w Polsce dobrą opiekę, bo mieszka z moimi rodzicami [emoji4]
@Igorowelove miałaś rację co do tych świeczek.. zapaliłam 3 i kazałam mu dmuchać, bo nie miałam nerwów [emoji23]
@Igorowelove miałaś rację co do tych świeczek.. zapaliłam 3 i kazałam mu dmuchać, bo nie miałam nerwów [emoji23]
Kelyana
Kocham bulle ludzie się ich boja ale każdy jakiego spotkałam to mega słodziak, chętny na pieszczoty i zabawy. Cudne psisko.Mój to bulterier także troszeczkę tego jest szczególnie że mówię ona mała ta sierść ale straaaaasznie ją gubi [emoji17][emoji17] W czarnych spodniach nie ma co go dotykać [emoji23][emoji113]Zobacz załącznik 897318
@Koka27 yorki to niezłe charakterki bojowe maluszki potrafią być ale swoich ludzi kochają jak mało kto
O bojowy to on jest poki ma w zasiegu moja noge, żeby sie schować jak by co a tak to to taka kulka radosna poki co, ma 4 miesiace dopieroKocham bulle ludzie się ich boja ale każdy jakiego spotkałam to mega słodziak, chętny na pieszczoty i zabawy. Cudne psisko.
@Koka27 yorki to niezłe charakterki bojowe maluszki potrafią być ale swoich ludzi kochają jak mało kto
reklama
piorunem
Moj tez tyle waży To ja tylko szampon poki co, bo z odzywka by mi nie wysiedzial, dopiero sie przyzwyczajamy do wszystkich czynnosci pielegnacyjnych i z kapieli na kapiel jest lepiej ale tez sie suszymy, czeszemy itd strzyc go nie umiem, wiec pójdzie w rece kogos kto sie na tym zna i tez tak raz na 2 tyg kapie go
Ja też sama nie strzygę - nie umiem Podcinam mu tylko włosy między poduszkami i trochę pyszczek - kupiłam specjalnie nożyczki zwykle u groomera i degażówki, ale za więcej się nie zabieram ;p