Kacprysiowo
Moderatorka
Anet zawsze to jakaś myśl, dziękuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak czytam o waszych dolegliwosciach i chyba jestem jakas szczesciara. Fakt, ze pierwsze miesiace sciely mnie z nog, ale teraz czuje sie, jakbym mogla gory przenosic. Jeszcze przed ciaza chcialam zrzucic kilka kilo i zaczelam sobie biegac a jak zaszlam to stwierdzilam ze biegac nie bede ale nie zrezygnuje ze spacerow. I tak co drugi dzien robie 7 a czasami nawet 10 km. Az moja mama sie dziwi,ze tak dobrze daje rady,hehehhe. Jeszcze nigdy nie mialam takej cery, bez pryszczy, a skora jest fajna w dotyku ( smaruje sie jakies 4 razy dziennie,hihi). Ale czuje, ze niedlugo sie to skonczy, brzusio coraz wiekszy i ostatnio zaczynam miec zgage. Jak spaceruje po lesie jest ok, ale jak wchodze po schodach (mieszkam na 2 pietrze) to juz mam zadyszke. Jeszcze od dwoch dni mam zaparcia, mimo , ze diete mam bogata w blonnik. Moze macie jakies rady???? Juz jeden hemoroid mi wyszedl
A 1 rok chodzi? Bo jesli tak to co ona sie dziwi, przeciez dopiero 2 tydzien chodzą. Moja juz chodzi drugi rok to ich Pani zadowolona, bo sa zgrani, sluchaja jej itd ale na początku wrzesnia w tamtym roku tez kolorowo nie bylo. Chwile potrwalo az sobie z nimi wszystko dograla, ulozyla itd ale my to mamy złotą Pania w przedszkolu, chyba jedna z lepszych wychowawczyn sie nam trafilaBalonsbalons a cZym się zajmujesz?
U mnie pani z przedszkola zadzwonila żebym po dziecko przyjechała. Pojechałam o 12. Mówi że jest indywidualista i nie chce się podporządkować, ja to wiem, ale co mam z tą wiedzą zrobić ?
Balonsbalons a cZym się zajmujesz?
U mnie pani z przedszkola zadzwonila żebym po dziecko przyjechała. Pojechałam o 12. Mówi że jest indywidualista i nie chce się podporządkować, ja to wiem, ale co mam z tą wiedzą zrobić ?
A dobrze pobrałaś mocz ?Witam sie
Widze że tu ja jako nie liczba zostaje po raz 3 mama )
Powtórzyła badanie moczu i juz ph nie 8 a 6, ale bakterie - liczne. Nie wiem co to znaczy cholera! Jutro wizytuje
Balonsbalons a cZym się zajmujesz?