reklama
MarzenaBejbiki
Fanka BB :)
Witam 10min temu zobaczyłam moje 2 kreseczki i to po paru sekundach czekania dodam że to 3eci dzień po terminie @ jednak boję się bardzo bo w grudniu również 3y testy piękne krechy a po paru dniach @ nadeszła... Przez półtora roku starania w każdym cyklu miałam wszystkie możliwe dolegliwości ciążowe i myślałam że jestem w ciąży. Jednak w tym było coś innego czego nigdy nie doświadczyłam przez 3y dni zaczynając od dnia poprzedzającego planowaną @ miałam takie dziwne uczucie jakby ktoś napinał mi skórę od środka z lewej str podbrzusza przy chodzeniu i wstawaniu a w dniu kiedy miała nadejść @ 28.02 takie minimalne plamienie. A moje wielkie zdziwienie jak wyliczyło mi termin przewidywalny porodu na 07.11 gdzie ja sama urodziny mam 04.11 )
Witam 10min temu zobaczyłam moje 2 kreseczki i to po paru sekundach czekania dodam że to 3eci dzień po terminie @ jednak boję się bardzo bo w grudniu również 3y testy piękne krechy a po paru dniach @ nadeszła... Przez półtora roku starania w każdym cyklu miałam wszystkie możliwe dolegliwości ciążowe i myślałam że jestem w ciąży. Jednak w tym było coś innego czego nigdy nie doświadczyłam przez 3y dni zaczynając od dnia poprzedzającego planowaną @ miałam takie dziwne uczucie jakby ktoś napinał mi skórę od środka z lewej str podbrzusza przy chodzeniu i wstawaniu a w dniu kiedy miała nadejść @ 28.02 takie minimalne plamienie. A moje wielkie zdziwienie jak wyliczyło mi termin przewidywalny porodu na 07.11 gdzie ja sama urodziny mam 04.11 )
Gratuluję
Teraz na pewno będzie wszystko dobrze Możesz podać swoje imię i wiek?
MarzenaBejbiki
Milena 25lat a Dzidek byłby moim prezentem na 26 urodziny
Ojej czyli pozytywne testy też kłamią, no to teraz się zestresowałam jeszcze bardziej, że jednak nic z tego
Myślę, że mogła też być ciąża biochemiczna. Zdarza się niestety
Podaj proszę swój wiek, imię i datę porodu?
azamamew
Myślę, że mogła też być ciąża biochemiczna. Zdarza się niestety
Podaj proszę swój wiek, imię i datę porodu?
Ania, 30 lat,data porodu 4 listopad
reklama
MarzenaBejbiki
Ja podejrzewam ze po prostu mój organizm sam pozbył się felernej Fasolki...... bo testy miałam każdy z innej firmy i robiłam je 3y dni z rzędu tak więc głowa do góry azamamew