reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Czytam was ale jestem tak zmeczona ze zasypiam pod koniec i juz nie jestem w stanie nic napisac.
Dzis ciezko znioslam dzien obrzeki wrocily bola mnie nogi bardzo . jeszcze jutro do pracy i 2 tyg urlopu
Przedwczoraj kupilam wozek za 50 zł haha
Trafilo sie to wzielam
Sytuacja jest jaka jest wiec fajnie ze usalo mi sie to ogarnac a i tak tylko na pare miesiecy

To super okazja z tym wózkiem!!![emoji5][emoji106] tylko brać [emoji16] dobrze, ze urlop blisko... odpoczniesz sobie...

Witajcie dziewczyny
Jestem dalej na wakacjach czytam was codziennie ale niedaje rady odpisywac nogi mi spuchly ze wieczorami nawet palcow nie czuje straszne
Szczerze to odechcialo mi sie tych wakacji bo dzieci narzekaja na upal mielismy jechac do Barcelony ale zrezygnowalismy kazde wyjscie konczy sie dla mnie bolami nogi i krzyza dobrze ze w poniedzialek wracamy dzis do aquaparku bede sie caly dzien moczyc w basenie

Ojej, tak to jest z tymi upałami, że niektóre kobiety puchną... nogi czy stopy. Im wyżej w ciazy, tym prawdopodobieństwo większe [emoji20] Współczuje [emoji853]

Termin na 13 Marca 7 tydzień zaczęłam 2 dni temu

Może urodzisz sobie prezent na Dzień Kobiet[emoji16][emoji106]

reklama
Witajcie dziewczyny
Jestem dalej na wakacjach czytam was codziennie ale niedaje rady odpisywac nogi mi spuchly ze wieczorami nawet palcow nie czuje straszne
Szczerze to odechcialo mi sie tych wakacji bo dzieci narzekaja na upal mielismy jechac do Barcelony ale zrezygnowalismy kazde wyjscie konczy sie dla mnie bolami nogi i krzyza dobrze ze w poniedzialek wracamy dzis do aquaparku bede sie caly dzien moczyc w basenie

Moj syn tez 4 dniach już narzekał że tak gorąco hehe
U nas plany były też duże ale się zweryfikowało przez pogodę i ciążę.. z rana wstawaliśmy i się szło coś zobaczyć ..potem byl basen choć z przerwami i znów potrafiliśmy po 17 wybyc kiedy już to słońce tak nie prażyło.. tyle że ja czułam się w miarę dobrze bo mimo tego chodzenia i tak miałam dużo wypoczynku na lezaku .
Mam nadzieję że masz wielki szeroki kapelusz??.. ja miałam i był jak parasol hehehe pomocne

To puchnięcie zapewne męczy i mam nadzieję że ci się polepszy i jakoś uda wam się wykorzystać ten czas z dziecmi

Ja dZis w pracy po 2 h cxulam się źle..a mianowicie mialam trudności z chodzeniem:( ciągnie mnie..kości bola na dole.. jakieś prady na dole brzucha przy każdym kroku i najlepiej się czułam siedząc... Bez tych dolegliwości...oh nie wiem co to będzie :( pójdę na sicka w PN. Coś czuję bo nie da się pracowac..właśnie leżę i czuję sie dobrze ooo ehhhh

Dziewczyny mam wstydliwy problem :( chyba infekcja pochwy znów wróciła i swędzenie jest niemiłosierne. Mam w domu Clotrimazolum krem i smaruje, ale swędzi. Znacie jakiś domowy sposób by zniwelować te swędzenie przez weekend?

Nie wiem czy widziałyście, ale w ten weekend są jeszcze większe promocje w smyku. Bo wyprzedaże do 70 %, a do tego 25% dodatkowo z kartą.

Dziewczyny mam wstydliwy problem :( chyba infekcja pochwy znów wróciła i swędzenie jest niemiłosierne. Mam w domu Clotrimazolum krem i smaruje, ale swędzi. Znacie jakiś domowy sposób by zniwelować te swędzenie przez weekend?
Jeśli to grzybicze to drastyczna zmiana diety od samego początku mi pomaga. Jak czuję, że coś się zaczyna dziać to zero cukru, słodkich soków, białego pieczywa itd, za to wcinam kiszonki i jogurty naturalne. U mnie działa ;)

reklama
Tantum rosa i tym przemywaj, podmywaj.
Probiotyk też sobie włącz.
Możesz sobie naparzyć słabej kory dębu(do kupienia w aptece) i polewać.
Wiem, że tam napisane będzie że nasiadówki robić, ale ja bym nie robiła teraz nasiadówek.

Do góry