reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Żółty ..czasem mega. I rozciągliwy czasem Miałam do nie wiem 15 tyg jakoś na przemian z jaśniejszym. Nie miałam infekcji

Rozmawiałam że znajoma i tak samo miała

pH możesz sprawdzić ...są takie jak tampony i pokazują wyniki w 2s. Mam jakby co zanim pomyslalabym o lekarzu
Teraz mam już śluz normalny.. mleczny pH idealne

Możliwe że twoj środek stał się wrażliwy . PrZeszlas infekcje . Leki też działały swoje itd. . Prawdopodobnie będziesz potrzebować czasu by doszlo do normy i by się to że przeszło na dziecko chyba tak nie objawialo.
Wybacz nie zauwazylam tego, ze dopisalas do konca, ze tak by sie nie objawialo. No mam nadzieje, bo dzisiaj czuje niby bol, niby nie, takie uczucie ciezkosci, troche jakby rozpierania? A jak poszlam sie zalatwic to czulam bol w podbrzuszu I nie wiem. Pojde jutro do lekarza to mu wszystko powiem, ale denerwuje sie bardzo.

Zdrowy, 399 gramowy chlopak mieszka w moim brzuszku :)

Gratuluję zdrowego synka!!![emoji5] ty chyba nie znałaś wcześniej płci? [emoji3][emoji106]

@Dusia94 @Frosty
Gratuluję zdrowych bobasków [emoji16][emoji3]
@Frosty
A u ciebie to już połówkowe było? Nie widzę suwaków na apce, dlatego pytam [emoji5]mogło mi coś umknąć na tym urlopie [emoji5]

@Paulaaa25
Jeszcze sobie przypomniałam o twoje wizycie [emoji5] również gratuluję udanej wizyty i zdrowej dzidzi[emoji106][emoji5]

To tez dziwnie. Mi sie wlasnie nic nie wydobywa, bo na papierze czysto tylko raz bylo taki lekko zolty sluz tylko mnie szczypie w srodku ;/ I pochwa ;/ I jutro ide do gina, ale cos mnie boli lekko po prawej stronie jak sie schylam I juz sie martwie, ze przeszlo na dziecko :/
Na majtkach mi zostaje taki biały sluz wczesniej szczypalo i pieklo i swedzialo i nic mi nie dal a teraz tylko cos poleci.

Gratuluję zdrowego synka!!![emoji5] ty chyba nie znałaś wcześniej płci? [emoji3][emoji106]

@Dusia94 @Frosty
Gratuluję zdrowych bobasków [emoji16][emoji3]
@Frosty
A u ciebie to już połówkowe było? Nie widzę suwaków na apce, dlatego pytam [emoji5]mogło mi coś umknąć na tym urlopie [emoji5]

@Paulaaa25
Jeszcze sobie przypomniałam o twoje wizycie [emoji5] również gratuluję udanej wizyty i zdrowej dzidzi[emoji106][emoji5]
Po cichu liczylam na coreczke, ale gdzies tam gleboko czulam, ze chlopiec :)
Moj Igor zadowolony, bo chcial brata :D

Na majtkach mi zostaje taki biały sluz wczesniej szczypalo i pieklo i swedzialo i nic mi nie dal a teraz tylko cos poleci.
No to nie wiem dziwnie robi. Sama by Ci infekcja intymna zniknela? Dziwne.. mi nic nie leci, ale czuje w srodku I raz wlasnie taki zoltawy sluz byl I jedynir co to piecze I teraz mnie dziwnie ni to brzuch boli ni to.nie boli dziwne to... ale na IP nie pojade, bo tam debile sa ;/

reklama
Do góry