Klementinka
Fanka BB :)
Panna Migotka poczytaj w necie o nakladkach. Hafija fajnie pisze Link do: Nakładki silikonowe – szkodzą czy pomagają?
mi zle dobrana nakladka zrobila stan zapalny i zapchany kanalik.
co do kp to chyba odstawilabym na waszym miejscu albo ograniczyla. kp powinno byc przyjemnoscia, jesli nie jest po co sie meczyc.
w domu mam dwa przyklady, starszy syn czesciowo na kp do 4 mies ale glownie dostawal mm, mlodszy syn tyko na kp przez 2,5 roku. stan zdrowia ten sam, nie uwazam ze mm to samo zlo.
poza tym maciezynstwo nie konczy sie na sposobie karmienia.
pamietam jak ze starszym ryczalam ze kp nie wychodzi a jak przeszlam tylko na mm to ulge poczulam i wreszcie zaczelam cieszyc sie maciezynstwem.
mi Klarcia malo przybierala jak karmilam przez nakladki.
mi zle dobrana nakladka zrobila stan zapalny i zapchany kanalik.
co do kp to chyba odstawilabym na waszym miejscu albo ograniczyla. kp powinno byc przyjemnoscia, jesli nie jest po co sie meczyc.
w domu mam dwa przyklady, starszy syn czesciowo na kp do 4 mies ale glownie dostawal mm, mlodszy syn tyko na kp przez 2,5 roku. stan zdrowia ten sam, nie uwazam ze mm to samo zlo.
poza tym maciezynstwo nie konczy sie na sposobie karmienia.
pamietam jak ze starszym ryczalam ze kp nie wychodzi a jak przeszlam tylko na mm to ulge poczulam i wreszcie zaczelam cieszyc sie maciezynstwem.
dobry sposob to jak zasnie podrap delikatnie wew strone dloni, rozbudza od razuApropo kp dzoewczyny macie jakies prpblemu z przybieraniem na wadze? U nas jest slabo troche... mala nie dobija jeszcze 5 kg. I nie chce sie jej duzo ssac bo szybko zasypia przy piersi. W dodatki cmoka glosno i lyka powietrze
mi Klarcia malo przybierala jak karmilam przez nakladki.