Klementinka
Fanka BB :)
podziwiam cie, po cesarce to nie lada wyczyn, wytrwala jestes. ale jaka nagroda na koncu czekalaHej Kochana
Wiec tule juz synka 7 listopad 3470 52 cm.nasz Emil przyeital swiat.
Poròd silami natury po wczesniejszej cesarce.Rodzilam dlugo 28 g
Odeszly wody skurcze i wolne rozwarcie
Maly ciagnie cycka spi i jest grzeczny.
Starszy synek zadowolony glaszcze go po glowce
tez mam brzuch jak na okres od dwoch dni, nawet widac to na ktg ale nieregularne wiec doopa. czop odszedl mi juz 2 tygodnie temu ale podobno przy 3 wszystko wczesniej sie zaczyna.Ja też czekam czy coś się rozkreci. Rano podtarłam się "zabrudzonymi farfoclami", także to chyba czopek idzie, brzuch mam taki nieswój jak na okres, ale narazie zadne bóle nie dokuczają. Zobaczymy czy to dziś ten dzień trzeba się ogarnąć, zrobić obiadek, żeby zdążyć
to wyobraź sobie ze jak ja wypchałam głowę to mi się skurcze zatrzymały, podkręcali mi oksy i dalej nic i w końcu poprosili aby spróbowała małego wypchać bez skurczu i udało mi się
tak wypychalam drugiego synka, tez podali mi oksy i wzielam znieczulenie i nie czulam partych. mowili mi kiedy mam przec i parlam, wypychalam go godzine ale on ponad 4 kg mial.
ja juz po wizycie u poloznej, skurcze sa ale nieregularne, rozwarcie jest, szyjki nie ma, wszystko gotowe do porodu tylko mala niegotowa.
podobno takie sa trzecie porody, dlugo dlugo nic a jak zacznie isc to blyskawica. mowila zebym nie zwlekala, nie brala prysznica itd bo moze naprawde szybko isc. od razu do szpitala a gdybym czula ze idzie wyjatkowo szybko to karetke wezwac.
zazdroszcze wam juz tych pepuszkowych i cyckowych tematow, tak chcialabym ja juz zobaczyc i przytulic.