Ja dzisiaj mam mega doła, martwię się jak ogarnę 3 dzieci, lekcje, pianino, malucha. Mój Maż strasznie dużo pracuje, wraca późno i wszystko mi spadnie na głowę. Dzisiaj się ciulato czuję i nie pojechaliśmy do tego Wrocławia, leżę i oglądam tv, porażka, nienawidzę takiej przymusowej bezczynności. W poniedziałek musowo kupuje koszule, w razie "w" będzie śmiesznie jak wyskoczę w swojej. Flamandka super, to już może być tuż tuż ciekawa jestem, która się pierwsza "rozpakuje" z dwupaku
reklama
karolyn1987
Fanka BB :)
Haha no ja mam termin na 3.11 i licze ze się wcześniej rozpakuje. Jesli w 35+4 mały ważył 3200g to masakra co będzie w 40 tyg
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
No, bardzo duże dziecko, 3200 to jak niektóre w 40-tym ważą. Ja mam nadzieje, ze mi się poród zacznie do 2 tyg, mam już kilkanaście razy dziennie skurcze, mocne i coraz dłuższe, mała może się spokojnie rodzic już za 10 dni, mam nadzieje, ze nie będę chodzić do 40-tego tygodnia jak z Błażejem.Haha no ja mam termin na 3.11 i licze ze się wcześniej rozpakuje. Jesli w 35+4 mały ważył 3200g to masakra co będzie w 40 tyg
karolyn1987
No ja mam powoli odstawiac magnez i luteine. Brałam luteine 2 tabletki na noc asmag forte 4×2 więc zadnych skurczy. Teraz biore 1 luteine i asmag forte 3×2. W piatek juz musze wszystko odstawić aby na 37 tydz być na czysto
SophieAnne25
Patrzcie co dostałam
Lubię takie prezenty. Ja też biorę nospę i magnez i jeszcze żelazo. Nie mogę się doczekać rozwiązania. Zosię rodziłam w 41 tc. Mam nadzieję że teraz będzie szybciej.
Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom
Lubię takie prezenty. Ja też biorę nospę i magnez i jeszcze żelazo. Nie mogę się doczekać rozwiązania. Zosię rodziłam w 41 tc. Mam nadzieję że teraz będzie szybciej.
bejbi
M opowiadał, że u niego w pracy kolegi żona niedawno urodziła noworodka 6 kg
cała wyprawka za mała, jak jej mąż poszedł do sklepu i poprosił o wyprawkę, to sklepikarka pyta, ile ma dziecko dł. ? a on odpowiada, że 64cm i waży 6 kg, ta w szoku, bo takie rozmiary ma 4 miesięczne niemowlę
nic nie zrobiłam w domu, poza tortem musem czekoladowym i spaghetti
ciąży mi też brzunio i serio jest ogromny
pocięłam materac piankowy na 3 części, piorę teraz po kolei, Wiciu będzie miał już taki materac, nie kupuję nic innego
ciekawe co mi w poniedziałek za paczki przyjdą
na razie odebrałam piżamę-koszulę, czapeczki, szczotkę i grzebyk, nożyczki do paznokci, motylek-zagłówek, pieluchy tetrowe, już sobie poprałam i poprasowałam
cała wyprawka za mała, jak jej mąż poszedł do sklepu i poprosił o wyprawkę, to sklepikarka pyta, ile ma dziecko dł. ? a on odpowiada, że 64cm i waży 6 kg, ta w szoku, bo takie rozmiary ma 4 miesięczne niemowlę
nic nie zrobiłam w domu, poza tortem musem czekoladowym i spaghetti
ciąży mi też brzunio i serio jest ogromny
pocięłam materac piankowy na 3 części, piorę teraz po kolei, Wiciu będzie miał już taki materac, nie kupuję nic innego
ciekawe co mi w poniedziałek za paczki przyjdą
na razie odebrałam piżamę-koszulę, czapeczki, szczotkę i grzebyk, nożyczki do paznokci, motylek-zagłówek, pieluchy tetrowe, już sobie poprałam i poprasowałam
karolyn1987
Ja rodzilam w 40 +6 więc też wolę wcześniej
Ale ślicznePatrzcie co dostałam
reklama
pingwinek75
Bejbi, jak to pocięłaś materac??? I potem dziecko będzie leżeć na 3 kawałkach????pocięłam materac piankowy na 3 części, piorę teraz po kolei, Wiciu będzie miał już taki materac, nie kupuję nic innego