karolyn1987
Fanka BB :)
Wlasnie czekam na wizyte u mojego gina prowadzącego bo sie zwolnil termin. Zobaczymy co on powie jeszcze
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powodzenia na wizycieWlasnie czekam na wizyte u mojego gina prowadzącego bo sie zwolnil termin. Zobaczymy co on powie jeszcze
Plus takich skurczy że są bezbolesne, ale spokojnie nie masz się czym przejmować teraz chociaż wiesz jak wyglądają i następnym razem jeśli się pojawią będziesz wiedziała o tym.Och to okropne ale może okaże się że nie jest tak źle. Z tego co wiem musisz się bardzo oszczędzać i jak najmniej chodzić co pewnie przy rocznym dziecku jest średnio wykonalne. Szkoda że nie da się przyspieszyć wizyty.
U mnie ze zdrowiem już nieco lepiej. Wczoraj przeżyłam chwile grozy. Siedziałam sobie spokojnie aż tu nagle pojawiły się u mnie takie skurcze w brzuchu że myślałam że conajmniej rodzę. Zdążyłam wpaść w panikę ale mama kazała mi się uspokoić. Wstałam, przeszłam się trochę, zadzwoniłam do cioci ginki i oczywiście okazało się że to zwykle skurcze przepowiadające. Uśmiała się ze mnie. No ale cóż w pierwszej ciąży tego nie miałam. No i dręczą mnie od wczoraj co trochę dzięki czemu wiem że już bliżej niż dalej. Stresująca jest ta ciąża. Teraz siedzę z córcią w ogrodzie. Ona kąpie się w baseniku a ja odpoczywam w cieniu.
Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom
ehh :/ tylko niepotrzebnie Cię nastraszyli :/ to dobrze, że wszystko jest ok! Niemniej jednak oszczędzaj się jak tylko możesz. Ważne, że już się uspokoiłaś i wiesz co i jakpowiem wam dziewczyny ze ja już nie pójde do innego ginekologa. Okazało się po pierwsze, że już nie ma łożyska przodującego (ufff), a po drugie szyjka co prawda jest krótka (ale wszystko jest zamknięte), ale nie kwalifikuje się na żadne szpitale ani krążki. Mam brać magnez, oszczędzać się, unikać wysiłku fizycznego i tyle. Ulżyło mi. Już nigdy do innego lekarza
powiem wam dziewczyny ze ja już nie pójde do innego ginekologa. Okazało się po pierwsze, że już nie ma łożyska przodującego (ufff), a po drugie szyjka co prawda jest krótka (ale wszystko jest zamknięte), ale nie kwalifikuje się na żadne szpitale ani krążki. Mam brać magnez, oszczędzać się, unikać wysiłku fizycznego i tyle. Ulżyło mi. Już nigdy do innego lekarza
Tamtem mnie nastraszyl ze szyjka krotka ale nie umial ocenic jak bardzo i kazal isc na usg. A mój prowadzacy ma dobre usg i od razu ja ocenilNo to dobrze ale to dziwne ze jeden uważa ze jest tak złe ze posłałby Cie do szpitala a drugi ze wszystko ok. Ja w pierwszej ciazy miałam skracajaca sie szyjkę i chodziłam na spacery jak dobrze sie czułam. Z dzieckiem idź na płac zabaw ty posiedzisz w piaskownicy i dziecko bedzie szczęśliwe.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom