reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
jak tam wam idzie kompletowanie wyprawki? zaczęłyście już?
Ja mam kilka bodziaków, jeden rampers i jednego pajaca. Wiecie, jestem mamą lipcowej dziewczynki a teraz mam mieć listopadowego chłopca. Czuję się jakbym pierwszy raz w życiu kompletowała wyprawkę. Kompletnie nie wiem jak się za to zabrać ale jutro finalizujemy kupno mieszkania więc potem będę się tym zajmować.

Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom

No ja mam znowu chlopca ale wczesniej rodzilam w lecie. Ubranka mam po poprzednim. Dokupie kombinezon, czapeczki i jakies pajace a tak to z ubrankami nie bede szalec

Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom

jak tam wam idzie kompletowanie wyprawki? zaczęłyście już?
z kosmetyków już mam wszystko:) początkowy zapas pieluszek dla córy również, jeszcze muszę dokupić kilka paczek chusteczek nawilżających, ale czekam jak będzie promocja w rossmanie na nie:)
Ubranka wstępna selekcję już zrobiłam, dziś ma przyjechać komoda do mnie, mąż jak ją złoży to od jutra zaczynam pranie. Zamówiłam też nowe komplety pościeli do łóżeczka w tym tygodniu powinny dojechać, ręczniki z kapturem też już są, kocyków nie będę kupować bo mam od groma:D Z większych zakupów mi został do zakupu wózek, 2 butelki z Aventu, zastanawiam się jeszcze nad elektryczną nianią i leżaczkiem 5 w 1.
A reszta pewnie wyjdzie w praniu jak czegoś braknie to się dokupi:)

Ja tak jak wspominałam, mam łóżeczko bez materaca na strychu mojego ojca stanu niewiadomego. Reszty nie posiadam, zacznę wyprawkę kompletować 36-37 tydzień. Dzisiaj byłam na teście obciążenia glukoza, nie ma jeszcze 3 wyniku, ale babki twierdzą ze wyglada na cukrzyce, bo mam dodatkowo ciała ketonowe w moczu. Z rewelacyjnych wieści mam tez anemię i nie wyleczyłam zakażenia układ moczowego. Nie wiem jak do cholery można mieć cukrzyce i anemię na raz, jak przestane jeść to będę miała większa, poza tym przytyłam 5 kg wiec wtf? Mam ochotę przeklinać.

reklama
Do góry