Paulinaa25
Fanka BB :)
u nas też mega upał, w sobotę na krzywą cukrową. Zobaczymy czy bedzie ok tak jak w pierwszej ciąży
Trzymam zatem kciuki, by było dobrze mnie też czeka to w przyszłym tygodniu. Muszę zrobić wszelkie badania przed 1.08
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas też mega upał, w sobotę na krzywą cukrową. Zobaczymy czy bedzie ok tak jak w pierwszej ciąży
Czyli jeśli chodzi o łożysko to trzeba czekać i tyle.
Mi nie mówili jak jest dziecko ułożone. Do niedawna na pewno głowę miał z lewej a nogi z prawej strony.
Dziewczyny zaczynam 22 tydz i mało ruchów czuje... wczoraj i dziś cały dzień na nogach to w ogóle , a wieczorami gdy zawsze to czułam to też jakoś niewiele. Od początku tygodnia tak jest, Ale we wtorek na polowkowym lekarz mówił , że wszystko ok...
Tętno detektorem znalazlam.dzis od razu przy pierwszym dotknieciu...
Jak u Was było z ruchami w tym.tygodbiu ciąży? Bo ja tu mam pewnie jedna z najmłodszych ciaz.
Żołądek też często odczuwam. Mam wrażenie , że brzuch mi rośnie tak wysoko i pewnie uciska na wnetrznosci. Szczególnie wieczorem po kolacji. Staram się jeść małe porcje, Ale tak naprawdę wystarczy że zjem np kilka czereśni więcej albo napije się za duzo... czuje że to nie będzie łatwa ciaza, A dopiero połowa za mną ...
Też tak macie , że ciężko Wam.juz leżeć na plecach? Ja stopniowo kładę się coraz nizej, bo jak położę się od razu na plecy to normalnie tchu mi braknie , A jeszcze jak kolacja za późno to w ogóle, wszystko podchodzi do gardla... ehh , ale namarudzilam... [emoji52]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom