reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Ja z wyborem imienia dla chłopca nie miałam problemu - odrazu mi i mojemu R. Spodobało się Szymon i brzuszku jest mały Szymek.. natomiast ostatnio jak się okazało, że drugie maleństwo to dziewczynka to mamy dylemat i nie mozemy się zdecydować czy ma być Emilka czy Tosia ;)

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Tosia [emoji7]

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Ilona 88 gratulacje synka :-)

Sasa a to niespodzianka z tą płcią :-)

Mnie czasami pępek boli, już wystaje dość mocno, zostało mi trochę przepukliny pępkowej po poprzedniej ciąży niestety. W pierwszej ciąży musiałam za mało smarować okolice pępka i niestety są 4 małe rozstępy, teraz nawilzam dość mocno.

Marika tak jak dziewczyny piszą, wyrób sobie europejska kartę ubezpieczeniową, wszędzie za granicą Cię z nią przyjmą za darmo w razie potrzeby, no i oby się nie przydała ale lepiej mieć. Ja jak jestem z dziećmi w Polsce to też jak zachorują to idę z tą kartą do przychodni i nigdy nie było problemu.

Właśnie wróciłam z zakupów, kupiłam sobie w końcu 2 pary wygodnych butów a to nie lada wyczyn bo mam bardzo wąską stopę na niskim podbiciu. A w tk maxxie były takie cudne ubranka dla maluszków że ledwo się powstrzymałam ale dalej nie wiem czy kupować różowe czy niebieskie ;-)

Hej wszystkim :) Ja w wyjątkowo dobrym nastroju. Dzisiaj rano obudził mnie sms od koleżanki, że jedzie na porodówkę a niecałe 2h później dostałam już zdjęcie jej córeczki. Szybko, sprawnie, prawie bezboleśnie. Poród marzenie, każdej z nas życzę takiego :) I już się nie mogę doczekać aż będę tulić swoją listopadową kruszynkę :)

My też jeszcze nie mamy imienia. Na razie jest Juniorkiem :D gorzej jak to się okaze dziewczynka, to może się na nas obrazić :)
U nas też będą dwa skorpiony :) ja jestem z 1-ego i mam nadzieję, że moja dzidzia poczeka chociaż do 5 :D
Ja już czuję ruchy.. Oczywiście muszę powiedzieć Chyba bo to moja pierwsza ciąża. W czwartek zaczęłam 5 miesiąc.
Dzisiaj dzidziuś pcha się na prawą stronę! Czułam to i właśnie najczęściej tam siedzi :D
Chyba, że się mylę? :)

Załączniki

• _20170603_165821.JPG
    _20170603_165821.JPG
    386,6 KB · Wyświetleń: 108
opaliłam sie troche i jestem zadowolona ☺

@Ilona 88 gratuluje chłopczyka ☺
ja czekam na usg połówkowe żeby mi inny lekarz potwierdził płeć ☺ po wczorajszej wiadomości nic nie wiadomo

wyprawke będe kompletować pod koniec wakacji bo teraz remont nas czeka . Ja w pierwszej ciąży kupowałam kolory uniwersalne bo moja Emilka nogi rozłożyła dopiero pod koniec 7 miesiąca

najbardziej podobają nam sie imiona Martynka i Bartek ☺ ale nic pewnego

reklama
Do góry