reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

@Adrianna.em jak twoja opryszczka? Zeszła?? Jeśli dobrze pamiętam dzisiaj twój ślub?? Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :)
moja opryszczka na szczęście już prawie niewidoczna, mały strupek mi został, więc jest ok ;) a jak u Ciebie? Co do ślubu to dopiero (albo już :p) za tydzień :D ale dziękuję za pamięć :) :)

Ja dzisiaj intensywny dzień mam za sobą dlatego dopiero teraz zajrzałam i musiałam nadrobić ponad 100 postów :p szok ile my tu produkujemy :D

Kupiłam dzisiaj przeróżne zioła na balkon, więc troche też podłubałam w ziemi :) żałuję, że nie mam ogródka :p

Piękna pogoda w Krakowie! Mam nadzieję, że Wy też korzystacie.
Dzisiaj wieczorem mamy wielkie widowisko na Wiśle. Pokazy smoków, fajerwerki itp. Będzie się działo :D

reklama
Hej wszystkim :) Ja w wyjątkowo dobrym nastroju. Dzisiaj rano obudził mnie sms od koleżanki, że jedzie na porodówkę a niecałe 2h później dostałam już zdjęcie jej córeczki. Szybko, sprawnie, prawie bezboleśnie. Poród marzenie, każdej z nas życzę takiego :) I już się nie mogę doczekać aż będę tulić swoją listopadową kruszynkę :)

Moja koleżanka ostatnio rodziła ( drugi poród). Pojechała na porodowkę o 7 a 8.30 dziecko już było na świecie. Też mnie jej historia pocieszyła. Nawet nie czuła bólów w kryżu i skurcze parte ją mało bolały. Coś pięknego mieć taki poród oczywiście bez komplikacji. :D

opaliłam sie troche i jestem zadowolona ☺

@Ilona 88 gratuluje chłopczyka ☺
ja czekam na usg połówkowe żeby mi inny lekarz potwierdził płeć ☺ po wczorajszej wiadomości nic nie wiadomo

wyprawke będe kompletować pod koniec wakacji bo teraz remont nas czeka . Ja w pierwszej ciąży kupowałam kolory uniwersalne bo moja Emilka nogi rozłożyła dopiero pod koniec 7 miesiąca

najbardziej podobają nam sie imiona Martynka i Bartek ☺ ale nic pewnego
Imiona bardzo ładne. Mam brata Bartka, fajny chłopak.

Czesc dziewczynki. Witam się dopiero teraz bo dzień dziś zabiegany. Rano zawiozlam kleszcza do badania później sklep budowlany i pół dnia układania paneli w mieszkaniu. Mam nadzieję że już bliżej końca niż dalej z tym remontem :) właśnie się polozylam i odpoczywam bo od wczoraj głową mnie boli i do tego czuje czuje ze mnie znów brzuch boli tzn ciągnie tłumacze sobie ze rośnie. A jak tam u was w tej kwestii, czujecie rosnące brzuchy ;) ?

3jgx3e3k9n678rt6.png

Majeczka 85 mnie jako tako nie boli i nie ciągnie ale mam wrażenie, że z każdym dniem jest coraz większy

A jeszcze co do imion, dla maleństwa nie nam pojęcia ale jak chcieliśmy dac synkowi na imię Adam to wszyscy mi.mówili, że Adasie to straszne łobuziaki, mój dopiero teraz pod wpływem siostry pokazuje różki ale póki co to był istny anioł, znajomi potem mówili, że tak grzecznego dziecka jeszcze nie widzieli :-)

Majeczka 85 mnie jako tako nie boli i nie ciągnie ale mam wrażenie, że z każdym dniem jest coraz większy

A jeszcze co do imion, dla maleństwa nie nam pojęcia ale jak chcieliśmy dac synkowi na imię Adam to wszyscy mi.mówili, że Adasie to straszne łobuziaki, mój dopiero teraz pod wpływem siostry pokazuje różki ale póki co to był istny anioł, znajomi potem mówili, że tak grzecznego dziecka jeszcze nie widzieli :-)
Ja też znam samych lobuziakow Adasiow hehe

hchy43r8h8l5x99d.png

moja opryszczka na szczęście już prawie niewidoczna, mały strupek mi został, więc jest ok ;) a jak u Ciebie? Co do ślubu to dopiero (albo już :p) za tydzień :D ale dziękuję za pamięć :) :)

Ja dzisiaj intensywny dzień mam za sobą dlatego dopiero teraz zajrzałam i musiałam nadrobić ponad 100 postów :p szok ile my tu produkujemy :D

Kupiłam dzisiaj przeróżne zioła na balkon, więc troche też podłubałam w ziemi :) żałuję, że nie mam ogródka :p

Piękna pogoda w Krakowie! Mam nadzieję, że Wy też korzystacie.
Dzisiaj wieczorem mamy wielkie widowisko na Wiśle. Pokazy smoków, fajerwerki itp. Będzie się działo :D
Do ślubu zagoi się całkowicie. U mnie już prawie nie widać. Malutki strupek. Byłam w tamtym roku na paradzie smoków było upalnie ale bardzo fajnie:)

Leonkaa bo to trzecia ciaza, moze dlatego ;) w poprzednich nie pamietam.kiedy czulam pierwsze ruchy!

Emilka ladne imie :)

Ati gdzie taki porod mozna kupic??

Poki co nie bolal, ostatnio tylko klucia czuje

reklama
Czesc dziewczynki. Witam się dopiero teraz bo dzień dziś zabiegany. Rano zawiozlam kleszcza do badania później sklep budowlany i pół dnia układania paneli w mieszkaniu. Mam nadzieję że już bliżej końca niż dalej z tym remontem :) właśnie się polozylam i odpoczywam bo od wczoraj głową mnie boli i do tego czuje czuje ze mnie znów brzuch boli tzn ciągnie tłumacze sobie ze rośnie. A jak tam u was w tej kwestii, czujecie rosnące brzuchy ;) ?

3jgx3e3k9n678rt6.png
Co jakiś czas coś tam mnie boli, jak nie z prawej to z lewej, albo góra albo dół. Tak popołudniu zaczynam odczuwać brzuszek, bo do obiadu to tak jakbym nie miała.

Do góry