pudrowaona5
Fanka BB :)
Masz wsumie racje.ja jestem na innym forum i jest tak ze udzielamy sie na otwartym forum a zamkniete jest dla tych dziewczyn ktore sa od poczatlu na forum.i np.ja mamy cos nie dla ogolu to piszemy Klub i wtedy wchodzimy i tam debatyjemy.mysle zw i na bb by sie sprawdzilo bo teraz to sie robi tak ze niby jest 60osob do zakmnietego a nowe dziewczyny pisza"czesc mam teemin na 11.11 i chce byc na forum zamknietym" a o tej osobie nic nie wiemy.tyle odemnie.Mnie trochę irytuje jak widzę wpisy typu:
"Do tej pory nie pisalam ale czytam Was codziennie i nie wyobrażam sobie dnia bez tego, dodajcie mnie proszę do wątku zamkniętego"
Niby to miłe ale chyba nie do końca o to chodzi by tylko lubiec poczytać. W końcu tam już będziemy na trochę innych zasadach.
Przepraszam, może trochę to niemiłe po prostu się trochę obawiam.
Bzdury gada ten lekarz wlasnie musisz leczyc bolerioze w ciazy bo ona zagraza dziecku.kolezanka tak miala antybiotyk 7tyg.i po sprawieSytuacja. Opanowana. Byłam u lekarza pierwszego kontaktu. Kleszcz wyciągnięty. Mam go szczelnie zamkniętegow próbowce. Zanioslam go na izbę przyjęć chorób zakaźnych by dopytać co mam zrobić dalej by dać go do analizy i trafiłam na lekarza. Powiedział że niestety nie ma sensu go badać bo zorientuje się po ramieniu czy mnie zaraził. A i tak on by nie podjął się leczenia tylko dopiero po porodzie. Łożysko chroni dziecko więc napewno wyrazie czego nie zarazi się a ja mam zrobić badania za pół roku.
Bylam u fryzjera jestem zadowolona))
Biszkop zrobiony za godzinke lece na pazurki
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom