oleczkaa_1987
Fanka BB :)
Zazdroszczę Wam dziewczyny tych detektorów tętna. Niedługo mam rocznicę ślubu i może kupię w prezencie dla męża żeby posłuchał dzidziusia . I ja na tym skorzystam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę że po prostu za jakieś 2 tyg pójdę zrobić krew i wtedy będę wiedziec
Sukieneczka super i bardzo szczuplutko wyglądasz
Śliczności
A takie rzeczy kupiłam moim maleństwom.
Dziewczyny,które mają poduszki ciążowe kupione przez internet-doradzcie mi gdzie warto kupić. Chce taką w kształcie litery C. Od kilku dni podkładam sobie podczas snu jasiek pod brzuch lub między kolana ale jak się wiercę to to wypada i w nocy szukam....chce poduszkę
Co do forum. Jeśli będziemy ciagnąć dwa wątki zamknięty i otwarty to nawet jak ktoś tu zasugerował otwarty będzie na tematy typu pogoda,co zjadłam itp.to osoba pisząca w wątku otwartym tu napisze o tym a w zamkniętym już nie tylko coś osobistego? Będziemy tak rozdzielać nasze posty? Tak samo jak ktoś nie wpuszczony do forum zamkn. będzie chciał porady i odpiszemy mu a możliwe,że osoba udzielająca się tylko w wątku zamkniętym ma podobny problem ale nie śledzi wątku otwartego to przegapi odp. A my udzielający porady nie będziemy dublować postów bo to też zajmuje czas.
Wg mnie najlepszy jest jeden zamknięty wątek. Tak jak ktoś napisał są inne fora do czytania bez udzielania się
Jeszcze odnośnie posta @LayDeeK czy wy mając ten wątek otwarty i zamkn. miałyście sytuację,że ktoś dołączał na bieżąco z otwartego do zamkn.? Czy zamknęłyście w pewnym momencie i koniec transferów?