Karolka2106
Fanka BB :)
Dziewczyny dotarł do mnie detektor! ❤
Jednak kupiłam nowy, w de wychodzi taniej. Zabieram się za rozpracowywanie.
Jednak kupiłam nowy, w de wychodzi taniej. Zabieram się za rozpracowywanie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja skonsultowałabym to z ginekologiem. Z doświadczenia wiem, że lekarz rodzinny potrafi zalecić coś co w ocenie ginekologa może spowodować wady płodu.Myślę że po prostu za jakieś 2 tyg pójdę zrobić krew i wtedy będę wiedziec
Mały leniuszek , tak maleństwo dobrze u mamusi w brzuszku ,że se śpi a co !hej dziewczyny!
melduję się po wczorajszej wizycie! wszystko u nas ok, szyjka długaaaaaaśna, zamknięta, brzucho rośnie, a dziecko na wizycie spało..... Pani doktor nie mierzyła mojego śpiocha, więc nie wiem ile urosło, ale serduszka chociaż posłuchałam
Mój maluch spał wzdłuż brzucha, buzią do mojego kręgosłupa. Nogi na kokardkę, rączki przy głowie i pani doktor powiedziała, że w związku z brakiem współpracy małego pacjenta nie ma szans na podejrzenie płci :/
więc ja się dowiem najwcześniej w 19 tygodniu teraz, bo mam wizytę na 29 czerwca ..... ehhhhh no nic muszę uzbroić się w cierpliwość. Dostałam pare dni zwolnienia, więc mogę Was teraz śledzić na bieżąco.
Widzę, że zrobiło się nas na prawdę sporo, fajnie że jednak zamykamy forum, bo jak widać jesteśmy regularnie czytane i zamknięcie grupy da nam szansę na pisanie również bardziej intymnych rzeczy, bez poczucia zawstydzenia
@89Katia dziekuje
Bedziesz nosic dziecko w chuscie? Caly czas to rozwazam a to moje pierwsze dziecko i sama nie wiem. Moze ktoras z was juz chustowala i moze sie wypowiedziec czy ma to faktycznie same plusy
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom