reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Dzień dobry :)
U nas dzisiaj wietrznie ale słonecznie.
Mąż wyszedł do pracy a my świętujemy Dzień Dziecka :) jeszcze drzemka, później zrobię sobie paznokcie, spacer po pieczywo i tyle co dzisiaj zamierzam robić :D a wieczorem wybieramy się do bratankow.

Wszystkiego najlepszego Waszym brzuszkowym maluszkom i dzieciom :)

3jgx43r8ceekwbv1.png

reklama
@Kaska_96 to świetna wiadomość ... No i parka [emoji7][emoji7]

@Bea.ta gratuluje córeczki [emoji7] odpoczywaj kochana

Powodzenia na wizytach ....

A ja do pracy ... Eh już mi coraz ciężej

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzień dobry,
Wczoraj na zakończenie dnia, leżąc już w łóżku, obracając się na prawy bok, poczułam pierwsze ruchy maleństwa [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]. Takie właśnie pęknięcia banki :) cudowne uczucie :)
Dziś nie śpię od prawie 6. O 10 jadę z córką do Energylandii. Trzymajcie kciuki bym dała rade.
Buziaki i miłego dnia życzę.
P.S. gratuluję poznania płci. Ja pewnie dopiero w lipcu.

Witajcie :)

Od 4 znowu się przewracam. Zreszta w szpitalu życie zaczyna się znacznie wcześniej. Oby tylko mnie wypuścili!

Dziewczyny gratuluje poznania płci i udanych wizyt! :) :) i oczywiście odczuwania ruchów :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny ja juz od 4 rano wyspana :) chyba mój Dzidziuś wie że dziś jego pierwsze święto :) razem z Marcelem w brzuszku składamy wszystkim dzidzom wszystkiego najlepszego w dniu dziecka !!! :)
Dziekujemy;)i na wzajem.za rok to bedziemy swietowac z maluchami i zaczna sie pytania dziadkow "co kupic?"

Hej ;)

@Kaska_96 Gratuluję parki!! Ale czad :D
@Mycha07 też tak czasem mam przy pełnym pęcherzu

Ja dzisiaj w ogóle nie mogłam spać, a to mnie obudził pies, a to głód, potem siku... wstałam w rezultacie o 5 jak zawsze. Ale nawet nie jestem jakoś zmęczona, przynajmniej narazie.

Ja dzisiaj świętuję podwójnie - Dzień Dziecka i urodziny mojego M. :p
Sto lat dla Meza;)

Dobry
Ja dzis 7h pracy jutro wolne;)
Pogoda tak raczej chlodno niz za cieplo ja narazie.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc nie spie juz od 5 ogolnie dzis zle spalam w nocy bol zoladka mnie obudzil ale dzis ide do lekarza troche sie stresuje ale moze sie wkoncu dowiem co bedzie :)

Kaska gratuluje parki! :) odpoczywaj teraz

Dziewczyny tez tak macie, ze jak za dlugo siedzicie w jakies pozycji to ciezko wstac? Czuje jak bym zastygla I nie moge sie wyprostowac, bo cos mi uwiera w podbrzuszu. Zazwyczaj mam wtedy pelen pecherz I probuje dojsc do kibelka.
Niestety tak.
Jak tam wczorajsze jedzonko?

Katia kciuki za wyjście oczywiście trzymam.

anka92 samych dobrych wieści na wizycie.

Bea.ta gratuluję serdecznie córeczki :)

Witam w ten piekny dzień :)
Jak najlepsze życzenia dla naszych kochanych Milusińskich tych starszych i tych w brzuszkach. I dla nas oczywiście :) Moja mama co roku dzwoni do mnie z życzeniami ;)

reklama
Cześć :)
@Bea.ta no zaszalam, szwagierka mnie zmotywowala a takie zakupy to sama przyjemność więc poplynelam. Ale to się wszystko przyda wiec ok. Z ciuchami już koniec bo oprócz tego co na zdjęciu to jeszcze mam trochę innych.
Ja dzisiaj mam 16 tydzień i 4 dzień, suwaczek jest trochę opóźniony.
Super że będzie córeczka.

@Kaska_96 gratuluję parki :)

Do góry