reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

89Katia super, że wszystko już dobrze i wychodzisz, nie ma to jak w domu :-)

Kaśka_96 gratulacje parki :-)

Anusiak powodzenia na wizycie

Ale Wam zazdroszczę kupowania ubranek, też bym już chciała, mam nadzieję, że w lipcu dowiem się płci i to akurat przed wyprzedażami to będę mogła trochę poszaleć ;-)

Wszystkiego najlepszego dla naszych skarbów z okazji ich dnia, tych na świecie i tych w brzuszkach

U nas dziś ma padać niestety :-(

reklama
Hello
Ja tez wczesniej wstalam niz normalnie, ale zaczyna sie bol bioder, kregoslupa, mecze sie w lozku :/ jeszcze ciagle na sikanie wstawalalam, bo sie opilam na wieczor plus w nocy pilam.... organizm zaczyna przygotowywac mnie do nocnego wstawania :/

Leonkaa jedzonko pycha, ostre ;)
U mnie chlodno, nie mam planow na dzis, bo caly dzien sama z dziecmi, troche pracy mam tez. Dobrze, ze tutaj nie maja dnia dziecka [emoji14] moje narazie sie nie upominaja ;)

Jej dziewczyny ale Wy produkujecie postów ;) nie jestem w stanie być na bieżąco.
Kaska_96 ale masz super! Też bym chciała parke hehehe
Gratuluję chlopczykow I dziewczynek :)

Anusiak trzymam kciuki za wizytę. A płeć poznalas? Bo nie odkopalam wszystkich wiadomości.

Katia super że już do domku :)

LayDeek gratuluję ruchów ;) ja ostatnio pisałam że też już czuję ale to niestety fałszywy alarm.

hchy43r8h8l5x99d.png

Hej, powiem wam że strasznie denerwuje mnie fakt, że jak już ktoś wie to ciągle mnie pyta - a gdzie brzuch...? Normalnie oszaleć można

3jgx3e3kujgypqk1.png
Skąd ja to znam ... Z tym że u mnie już nie ma tego problemu bo brzuch urósł.. ale na początku jak jeszcze nie było widać to wiecznie słyszałam a czemu jeszcze nie widać...

reklama
Do góry