Karolka nie kazdej kobiecie e ciaxy powieksza sie biust, jest to sprawa indywidualne, ale z reguly tak rosnie
Kasiaagaa dokladnie tak sie czulam, dlugo mi sie wszystko schodzilo, bo przy sexie poprostu nic nie czulam! Dziura byla tak wielka
Karolka a to Twoja pierwsza ciaza? Mozliwe, ze jelita? Mi dopiero dziewczyny uswuadomily gdzie znajduje sie moja macica, wszelkie ruchy po za nia ignoruje
Ewelinanice, to moj sie smial, ze mam afrykance [emoji14] oczywiscie wszystko w zarcie, ja mam dosc duze poczucie humoru [emoji14]
Ann wspolczuje, jeszcze jak maly pies to latwiej wykompac... moj Labrador jak sie kiedys wytarzal w zdechlym szczurze albo martwym pisklaku I trzeba to bydle wykapac, a dodatkowo zadna przyjemnosc to dla niej...
Krecona to chyba zalezy, mi po karmieniy troche zflaczaly I grawitacja jednak tez robi swoje
ale bez tragedii, znam gorsze przypadki.
Tez jestem zdania, ze nalezy uszanowac, jesli ktos niechce umieszczac swoich zdjec w internecie I uwierzcie, ze to nie ma znaczenia czy grupa jest zamknieta czybotwarta, te zdjecia pozostana na serwerach w internecie...
Katia dopisz mnie plisss
Zamknijcie juz grupe!
niechce czytac o roztetkach nastolatek, wakacje sie zblizaja
masakra!
MARZENNOW nie ma mowy o ciazy! Mowi Ci to stara matka prawie trojki dzieci! Nastepnym razem uzyjcie gumek!!!