reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Pudrowana wszystko byli, slub koscielny I wesele. Sala zarezerwowalam przez maila rok wczesniej, a jak przyjechalismy, poszlismy zamowic tort I ciasta I alkohol ;) Maz w pierwszym sklepie kupil garnitur, ja miala suknie po siostrze, tylko krawcowa zrobila lekkie przerobki. I to chyba wszystko, wbrew pozorom nie ma duzo do zalatwiania, mozna w jeden dzien ogarnac sprawy urzedowe I koscielne ;) Jeszcze z malym 4miesiecznym dzieckiem ja w ciazy. Nie mialam duzych wymogow co do wystroju sali, tylko kolor wybralam I reszte zapewnila restauracja ;)

Mam dwie kolezanki co stracily ciaze na samej koncowce, jednej dziecko owinelo sie pepowina a drugiej lozysko sie odkleilo, I to naprawde dzieje sie w ciagu kilku godzin, nie jestesmy w stanie tego przewidziec ani w pore zareagowac :(

reklama
Tak bym chciała już poczuć ruchy, że sobie je chyba wmawiam :p
albo mi jakieś żyły pulsują w brzuchu, albo czuję jakieś smyranie!

;((( straszne ;((( mnie ogarnia coraz wiecej lekow myślałam ze jak minie I trymestr to juz bedzie lepiej ... ech ... niestety na pewne rzeczy nie mamy wpływu i większość nie zależy od nas :( bardzo smutna wiadomość ;(

Mycha tak naprawdę najważniejsza jest sala i tutaj są największe kolejki. A cała resztę naprawdę można ogarnąć raz dwa :) wszystko jest dostępne praktycznie od ręki :)

Iska może to faktycznie ruchy :)

Moi chłopcy pojechali na basen. Mnie boli głowa już trzeci dzień :/ nie jest to jakiś duży ból, ale przeszkadza mi.
Pije herbatkę i zajadam smutki pierniczkami.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pisała na insta, że straciła synka, to był 23/24 tc więc dla mnie szok :( miał mieć takie same imię jak mój syn Erneścik więc kibicowałam jej podwójnie, straszne :(
Tragedia dla rodziny;(((

Mnie najbardziej uderzyło to, ze to właśnie JA spotkało :( guru przyszłych matek... Jeśli specjaliście przytrafia się taka tragedia to już dla mnie nie ma nic pewnego :(

Wiadomo co się stało? Pisała coś wcześniej? Były jakieś problemy? :(

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017[/QUOT

Dla mnie zadne guru ona nie jest
Lekarz jak lekarz tylko ma swoj blog i przekaazuje wiedze kobieta.

Pudrowana wszystko byli, slub koscielny I wesele. Sala zarezerwowalam przez maila rok wczesniej, a jak przyjechalismy, poszlismy zamowic tort I ciasta I alkohol ;) Maz w pierwszym sklepie kupil garnitur, ja miala suknie po siostrze, tylko krawcowa zrobila lekkie przerobki. I to chyba wszystko, wbrew pozorom nie ma duzo do zalatwiania, mozna w jeden dzien ogarnac sprawy urzedowe I koscielne ;) Jeszcze z malym 4miesiecznym dzieckiem ja w ciazy. Nie mialam duzych wymogow co do wystroju sali, tylko kolor wybralam I reszte zapewnila restauracja ;)

Mam dwie kolezanki co stracily ciaze na samej koncowce, jednej dziecko owinelo sie pepowina a drugiej lozysko sie odkleilo, I to naprawde dzieje sie w ciagu kilku godzin, nie jestesmy w stanie tego przewidziec ani w pore zareagowac :(
Aa no ale sala rok wczesniej zarezerwowana;)

Bylismy na super wyjedzie niedzielnym dobczyce i zarabie niedaleko Myslenic wszystko;)
1495983673-aaaaaa.jpeg
https://www.babyboom.pl/forum/mobileUploads/data/2017-05/1495983686-aaaaaa.jpeg[/IM

I takie dobre ciacho mamy na podwieczorek[IMG]https://www.babyboom.pl/forum/mobileUploads/data/2017-05/1495983718-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Załamują mnie takie informacje.. :( może mi i mojemu skarbowi się uda.. Strasznie dużo strat

3jgx3e3k1k5zu4cv.png
Marika uda Wam się na pewno. Tyle osób trzyma za Was kciuki, że nie może być inaczej.
Też się boję. Każda z nas po tej informacji będzie teraz myśleć czy u niej wszystko dobrze z maleństwem... Najgorsze że takie patologię bez problemów przechodzą ciążę a kobiety które byłyby dobrymi matkami tracą dzieci. Nie ma sprawiedliwości.

Do góry