Pudrowana wszystko byli, slub koscielny I wesele. Sala zarezerwowalam przez maila rok wczesniej, a jak przyjechalismy, poszlismy zamowic tort I ciasta I alkohol Maz w pierwszym sklepie kupil garnitur, ja miala suknie po siostrze, tylko krawcowa zrobila lekkie przerobki. I to chyba wszystko, wbrew pozorom nie ma duzo do zalatwiania, mozna w jeden dzien ogarnac sprawy urzedowe I koscielne Jeszcze z malym 4miesiecznym dzieckiem ja w ciazy. Nie mialam duzych wymogow co do wystroju sali, tylko kolor wybralam I reszte zapewnila restauracja
Mam dwie kolezanki co stracily ciaze na samej koncowce, jednej dziecko owinelo sie pepowina a drugiej lozysko sie odkleilo, I to naprawde dzieje sie w ciagu kilku godzin, nie jestesmy w stanie tego przewidziec ani w pore zareagowac
Mam dwie kolezanki co stracily ciaze na samej koncowce, jednej dziecko owinelo sie pepowina a drugiej lozysko sie odkleilo, I to naprawde dzieje sie w ciagu kilku godzin, nie jestesmy w stanie tego przewidziec ani w pore zareagowac