L
Lornetka
Gość
Nie kupuj ciążowej, są fajne bez talii, które będą służyć nawet po ciąży.Co do sukienek. Wiecie gdzie kupię jakaś sukienkę ciazowa na ślub w nie dużych pieniądzach?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie kupuj ciążowej, są fajne bez talii, które będą służyć nawet po ciąży.Co do sukienek. Wiecie gdzie kupię jakaś sukienkę ciazowa na ślub w nie dużych pieniądzach?
Jak fajnie U mnie siedzi chyba po lewej stronie. Odzywa się po lewej i też mi lewa się bardziej wybrzusza. Coś leniwe to moje dzieciątko dzisiaj.ja czuję czasem jak się ułoży "na wierzchu" i mi wypycha brzuch wczoraj nawet zrobiłam zdjęcia jak leżałam od dłuższego czasu jest bardziej po prawej stronie
Zobacz załącznik 808189
Zobacz załącznik 808190
Super brzuszekDzień dobry
Ale piękna pogoda
Ja też mam czasem takie czarne myśli czy obu wszystko w porządku. My mamy wyznaczone połowkowe na 26 czerwca. Będzie to 20t+6. Ale Mąż sam mi mówi byśmy teraz zrobili jakieś kontrolne usg wiec ja się opierać nie będę i mam nadzieje ze uda mi się coś umówić w tym tygodniu obyśmy zobaczyli fikajacego maluszka. Ja tez się już pierwszych ruchów doczekać nie mogę. Czasem czuje jakieś bulgotki, ale nie jestem pewna czy to to. Brzuch wg mnie cały miękki. Zobaczymy, ale pocieszam się tym że skoro brzuszek rośnie to musi być dobrze. Zresztą przecież to już 17 tydzień.
Wczoraj byliśmy u mojej Mamy a dzisiaj jedziemy do drugiej. A później na ślub koleżanki
Miłego dnia dziewczęta
Na happymum sa super sukienki i jest tez chyba dział ze ślubnymi ... ale ceny tam sa dość wysokie ... próbuj szukac czegos nie koniecznie ciążowego teraz jest mnóstwo sukienek luźnych .. ja sie ostatnio obkupilam w c&a i wcale nie czasowymi bluzkamiCo do sukienek. Wiecie gdzie kupię jakaś sukienkę ciazowa na ślub w nie dużych pieniądzach?
Gratuluje czucia ruchów Zosi [emoji177] ja tez w tym czasie w pierwszej ciąży poczułam ruchyDziewczyny wstałam bez humoru, bo znowu noc prawie nie przespana, już nie wiem co robić! A do tego miałam wrażenie, że brzuch mi się mniejszy zrobił, jakiś bezksztaltny więc już w ogóle zalamka. Ale położyłam się na leżaku na balkonie i po raz pierwszy poczułam ruchy dzieciątka, tak już całkiem wyraźnie [emoji7] coś pięknego! I już dobry humor na resztę dnia
Znalazłam na allegro i jest jeszcze teraz w promocji może któraś będzie chciała
Link do: MAXI DŁUGA SZYFONOWA SUKIENKA KWIATY FLORAL M559