reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Przy pierwszym dziecku nie miałam kosza, bo wtedy syn był z nami w sypialni i spał normalnie w łóżeczku. Teraz nasza sypialnie oddaliśmy małemu, a sami jesteśmy w pokoju dziennym. Chce na noce zabierać dziecko do nas przez pierwsze 3-4 miesiące. Ale jak wyjdzie w życiu to nie wiem :p

Gratuluje córeczki :) Macie wybrane imię?

Dziękuję, czekamy jeszcze tydzień do połowkowych na potwierdzenie i będziemy podejmować decyzję jakie imię ale łatwo nie będzie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Anusiak w tej ciąży nie miałam liczonego ryzyka. Tylko zmierzona przeziernosc (u dwoch lekarzy w tym samym dniu wyszła idealnie 1,1) i sprawdzona kość nosowa.

W pierwszej ciąży miałam takie wyliczenia robione.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczyny ;) mi tez sie bardzo podoba to łóżeczko next to me ... cena jest kosmiczna ale można kupić używane taniej .. w ogole ja chyba wózek czy leżaczek i łóżeczko kupie używany. Przy pieewszym synku wszystko miałam nowe i wiem ze to służy na krotko a ponadto takie rzeczy mało co sie niszczą.. wszystko posprzedawałam i było w super stanie ... jedynie fotelik do auta kupie nowy ...ale to jeszcze czas ... ja zamierzam zacząć jakieś zakupy po wakacjach. W sierpniu beda na pewno promocje na ubranka takze wtedy bede szaleć :)
U mnie dzis piękna pogoda.ide zrobic pranie a potem poleniuchować ;)
Jetem tu krotko ale moim zdaniem fajne ze to bedzie zamknięte forum jednak w necie rożne rzeczy sie dzieją... a i nam bedzie bezpieczniej rozmawiać o rożnych rzeczach;)

Ja będę mieć tradycyjne łóżeczko w pokoju dzieci, a na pierwsze miesiące i spanie z nami w pokoju kupię kosz Mojżesza.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Siemka. Ja też chcę kupić kosz tylko się zastanawiam czy jest sens bo łóżeczko i tak będzie stać w naszej sypialni. Tłumacze sobie ze taki kosz wszędzie mogę zabrać ale czy warto...

3jgx3e3k9n678rt6.png

oderalam dzis wyniki badan z krwi i moczu z moczu sa ok a z krwi martwi mnie bo mam podwyzszony plt 380a norma 369 neut 8,69 norma 6,13 mono 0,80 norma 0,36 czy powiinam sie martwic?

Ostatnia edycja:
Siemka. Ja też chcę kupić kosz tylko się zastanawiam czy jest sens bo łóżeczko i tak będzie stać w naszej sypialni. Tłumacze sobie ze taki kosz wszędzie mogę zabrać ale czy warto...

3jgx3e3k9n678rt6.png

Gdyby dziecko spało z nami w sypialni to nie kupowałabym kosza :) Malucha możesz położyć na drzemkę na kanapie czy coś :) chociaż ja jestem zwolenniczka spania dziecka w łóżeczku :)

Teraz muszę mieć dziecko przy sobie w nocy przez 3-4 miesiace. Później będzie spało z synem w pokoju w łóżeczku. Ale ja mam malutkie mieszkanie - 40m2 wiec będę slyszala każde kwilenie i w sekundę będę w drugim pokoju :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Ja też zastanawiałam się nad łóżeczkiem Chicco, ale stwierdziłam, że ono długo nie posłuży, więc ostatecznie kupimy zwykłe. Chociaż faktycznie może to być fajna sprawa, jeśli chodzi karmienie w nocy.

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry