reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Siemka. Ja też chcę kupić kosz tylko się zastanawiam czy jest sens bo łóżeczko i tak będzie stać w naszej sypialni. Tłumacze sobie ze taki kosz wszędzie mogę zabrać ale czy warto...

3jgx3e3k9n678rt6.png
Ja poszłam na żywioł, znalazłam kosz ze stelażem na allegro w dobrej cenie i zamówiłam. Starsza zostanie w swoim łóżeczku a maluch pójdzie do kosza. Jak wyrośnie z kosza pójdzie do łóżeczka a starsza dostanie "dorosłe" łóżko. Zobaczymy co będzie z tych planów :)

reklama
Ja poszłam na żywioł, znalazłam kosz ze stelażem na allegro w dobrej cenie i zamówiłam. Starsza zostanie w swoim łóżeczku a maluch pójdzie do kosza. Jak wyrośnie z kosza pójdzie do łóżeczka a starsza dostanie "dorosłe" łóżko. Zobaczymy co będzie z tych planów :)

Pokaz jaki zamowilas :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Ja kupuje zwykle drewniane lozeczko do ktorego domontujemy kolka... Najwiekszy dylemat mam z wozkiem... Ale na to jest czas... 22.06 bede miala polowkowe... Ktos jescze w tym czasie bedzie mial polowkowe?

Ja kupuje zwykle drewniane lozeczko do ktorego domontujemy kolka... Najwiekszy dylemat mam z wozkiem... Ale na to jest czas... 22.06 bede miala polowkowe... Ktos jescze w tym czasie bedzie mial polowkowe?

Ja 19.06 prywatnie, a 24.06 w luxmedzie :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Dzień dobry wszystkim!
Też oglądałam to łóżeczko w sklepie i wszystko wygląda super ekstra, ale pod warunkiem, że macie drugie normalne na później, bo to jest dosyć malutkie. Wiadomo strasznie wygodne do karmienia w nocy np, ale krótki okres przydatności :) Chociaż to chyba tak jak z koszami Mojżesza :)

Dziewczyny czy Wy też tak strasznie kiepsko spicie? Dzisiaj w nocy więcej nie spałam niż spałam, jestem teraz jak zombie :/
@ewelinanice żyjesz? Już strasznie dawno żadnych wiadomości od Ciebie!

p19uskjojbeqaxq5.png
Jestem jestem ale jak by mnie nie bylo. Dzis zalewamy wieniec na naszej dobudowce hheeh ja w pracy a caly weekend w szkole bede . W niedziele musze sie pokazac prpmotorowi z praca. Wogole musze caly czas pilbowac majstrow bo mi sie o wszystko pytaja. Jestem inz. Budownictwa wiec maja mnie za wyrocznie hehe . Troche mi sie zluxni i nie dam Wam spokoju :) milo ze ktos o mnie pamieta [emoji14]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wlasnie sie zastanawiam jak umowic sie na nastepna wizyte teraz mam 30.05 pozniej bedzie polowkowe a moj doktorek woli zebym sie pokazywala co dwa tygodnie... A nie chce tak czesto robic usg. A u mnie co wizyta jest usg. Chyba poprostu umowie sie po polowkowym bede miec wyniki i pozniej za kolejne 2 tyg.

Ja mam 27 czerwca :)

No właśnie z tym łóżeczkiem mam problem, te dostawki czy kosze Mojżesza starczają na krótko :/ chyba, że znajde coś takiego co starczy mi na pół roku a po tym czasie przerzucę dziecko do zwykłego drewnianego a starszaka do dorosłego, cały czas myślę która opcja najlepsza i najbardziej opłacalna [emoji23] Na szczęście mamy 4 pokoje tak więc choć o przestrzeń nie muszę się martwić ;)

reklama
Do góry