reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

@pudrowaona5 Jesteś z Krakowa? W którym szpitalu chcesz rodzić? Myślałaś już? ;)

Niezły dzisiaj tutaj ruch :D ale dobrze poczytać mamy, które mają już jakieś doświadczenie :)

Ja dzisiaj odebrałam wyniki wczorajszego obciążenia glukozą, na szczęście póki co wszystko w normie :) :)
Jestem.jeszcze na tym nie myslalam zalezy gdzie bedzie przypisana polozna ktora wybiore do porodu;)
Ale mnie wkurzyl taxowkarz....wrrr burak i tepak sie zastanawiam czy wystosowac emaiala na nieg na skarge pogoda masakra..
I robi sie zimno

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie jest osobny szpital polozniczy, tylko rodzace I ciezarowki tam chodza ;) jest jeden na cale wojewodztwo, niektore kobitki naprawde maja daleko, ja mam 40 km wiec nie jest zle, spokojnie dojade, bo spodziewam sie znowu ze bede miala wywolywany, I urodze w polowie listopada ;) moim dziecia sie nie spieszy :)

Co myslicie o takichbotulaczach? Ktoras korzystala? Zastanawiam.sie czy praktyczne :) bo dziecko wyglada w tym uroczo
1495628160-aaaaaa.jpeg

@sylwkaq90 jaka akcja z autem. Szkoda, że do tego doszło, bo tylko stres niepotrzebny.
Adapter do pasów naprawdę fajna rzecz, szczególnie na tak długie trasy :)

@nikuss3006 pisz nam wszystko co tam Cię trapi. Zawsze to raźniej razem ponarzekać i wylać z siebie zmartwienia.

Co do ślubu to niestety obrączka nie sprawia, że jest się super partnerem, matką/ojcem i nie gwarantuje szczęśliwej rodziny. Lepiej żyć w zgodzie, szacunku i miłości bez papierka, niż brać ślub na pokaz dla rodziny.
Zresztą babcia/ciocia/tata mieli swoją młodość i mogli ją przeżyć po swojemu. To Wasze życie i róbcie tak, abyście Wy byli zadowoleni :)
Mi się szykuje jutro lub w piątek podróż do moich rodziców, a to prawie 4 godziny jazdy. A nie mam adaptera niestety. Zobaczymy jak mi pójdzie.

Wlasnie sie dowiedzialam ze zwalnia sie mieszkanie w mojej kamienicy jest wieksze i na pierwszym pietrze. Bede do wlasciciela dzwonic zaraz czy mozemy je zobaczyc bo jesli mam wkladac kase w te w ktorym mieszkamy wolalabym te wieksze i tam zainwestowac...
To dzown szybko by ktos ci go nie zajol

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

mnie strasznie męczy jazda samochodem (jestem pasażerem ) czuje sie taka wytrzepana szczegulnie jak droga jest nierówna ☺

@oleczkaa_1987 a dziecko spało tylko w otulaczu nic więcej nie trzeba?

reklama
Do góry