reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Witam z herbatka u.mnie pogoda w kratke.... feee pies mi sie w nogach polozyl I pierdnal, tez nie miala gdzie.... ;)

Ja jakos.nie czuje ruchow :/ tylko wtedy te kopniaki kolo pepka, a tak to zadnego gilania czy motylkow :/ brzucg rosnie, wiec mam nadzieje, ze wszystko.ok!

Ja wyjatkowo pospalam.dluzej! Dzis nie musislsm wstawsc wczesnirj wiec odrazu wykorzystalam ;)

Okropnie ciagnie mnie do slodkiego! Ciagle bym jadla slodycze lub slodkie napoje ! :/ ciezko to opanowac!

Musze kupic inne staniki, bo cycki mi gora wypadaja , zwlaszcza przy schylaniu hehe

U mnie pepek sie naciagnal, dziura prawie zanika od naciagniecia

Ja poki co nie mam planow, troche roboty papierkowej I przydalo by sie posprzatac, ale chyba sie nie przelamie!

Udanych grilli !

reklama
Hej dziewczyny :) obudziłam się o 10 [emoji23] i właśnie jem śniadanko :)
1495268860-aaaaaa.jpeg

Dziś w planach sprzątanie mieszkania bo Wrocław ogarnęły jakieś chmury :( więc nie ma możliwości opalanka niestety... Wczoraj wracając z grilla urodzinowego koleżanki dostałam coś takiego od jednego Pana
1495269003-aaaaaa.jpeg

A na odwrocie
1495269016-aaaaaa.jpeg

Haha chyba nie tracę uroku mimo problemów w ciąży, myślę że oryginalny pomysł na podryw :D

Miłego dnia :)

3jgx3e3kkazbkrdz.png
Śniadanko pierwsza klasa:)a co do podrywu to bardzo miły gest ;)

Marika zrobiłaś mi ochoty na takie śniadanko :) szczególnie na rzodkiewki i zaraz sobie po nie pojde :)
Bardzo miły gest ze strony nieznajomego :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

ja rzodkiewki będę miała z mizeria do obiadu, dostałam je od sąsiadki z jej działki i w sumie jest różnica smakowa, w porównaniu do takich sklepowych.

ja rzodkiewki będę miała z mizeria do obiadu, dostałam je od sąsiadki z jej działki i w sumie jest różnica smakowa, w porównaniu do takich sklepowych.

Mniam! Ja już pochlonelam rzodkiewki z feta i pomidorami :) dobrze mi [emoji12] teraz czas na czekoladę

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Witam sie prosto z pracy, taka piekna pogoda a ja do 20:30 tu przesiedze :( ale za to wieczorem dołączam do mojego M nad zalew, bo tradycyjnie jedzie na rybki. Ma byc ciepla noc, zrobimy ognisko, wpadną znajomi i moze posiedze z nimi do rana :D
Ja bym sie chciala opalic, ale sie wstydze wystawiac moich bladych nog, bo wygladaja jak smierc, no ale trzeba przelamac ten wstyd, bo inaczej ich nie opale nigdyyy :D

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wstydz się. Ciężarnej wszystko wypada ;)

3jgx3e3k9n678rt6.png

witajcie, co do opalanie powiem wam że będąc w ciąży nie powinno się plackiem opalać, nawet jeśli ma się zasłonięty brzuch to w jakiś sposób to szkodzi dziecku zwłaszcza jak to jest samo południe. Znam dziewczynę która w 7 miesiącu zaczęła rodzić bo leżała plackiem w największe słońce.... Ja w zeszłym roku ładnie się opaliłam ale się jakoś specjalnie nie opalałam wystarczyły zwykle spacery z córką jak miałam wolne i nie szlam do pracy:) Ale to wybór wasz i same wiecie co będziecie robić;)
Myślę że we wszystkim ważny jest umiar :) każda z nas wie co dla niej i maleństwa jest najlepsze :)

3jgx3e3k9n678rt6.png

reklama
Hej. Po wczorajszej wizycie takie oto wiesci: mialam robiona cytologie, szyjka ok - 3,5cm, no i bedzie druga córeczka [emoji3] najpierw zobaczylam siusiaka - lekarz tez ale tobyla pepowina
[emoji5]️
Jakich firm polecacie body i pajace?

Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry