reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Kurcze nie nadążam za Wami ;( Wczoraj udało mi się kupić koszulę L w Biedronce i jeszcze jedna poduszka była ale to nie dla mnie. Jakby któraś chętna była to mogę jej kupić (jak jeszcze będzie) i wysłać.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

reklama
Cześć :) my też już na nogach. Zaraz śniadanko zrobie i dzisiaj zamierzamy z Mężem może wyskoczyć nad jakaś wodę lub gdzies na kocyku poleżeć :) zobaczymy gdzie nas poniesie :)

Męczy mnie katar alergiczny. Nie obejdzie się bez piguly dzisiaj.

Powodzenia na dzisiejszych wizytach :)

Miłego dnia :)

3jgx43r8ceekwbv1.png

@lena_89 w Tesco promka na pampersy jest praktycznie cały czas, też mam ten kuponik na dyszkę tylko chyba kupię jeszcze pieluchy dla starszaka ;) poprzednio przed porodem zabrałam chyba 6 mega pak pieluch i bardzo długo nie musiałam nic kupować :)

@pudrowana5 ja dziś ledwo żyję, mój D. miał inwenturę w pracy i wrócił dopiero o 21 więc cały dzień sama z dzieckiem, ciężko było no i jeszcze taki upał, że się nic nie chciało :D

@Myszka90 ja już bardzo tęsknię za pracą a tu jeszcze 1,5 roku w domu, myślałam że siedzenie w domu będzie przyjemniejsze :D[/QUOTE]
U u to się nie dziwię ze ledwo żylas

Hi dziś u nas pogoda przed burzowa wiec myślę że dam radę z opieką przy 1,5roczniaku koleżanki idę na 11 a tak mi się niechce....30.05 ma cc mały będzie miał brata

Witam sie prosto z pracy, taka piekna pogoda a ja do 20:30 tu przesiedze :( ale za to wieczorem dołączam do mojego M nad zalew, bo tradycyjnie jedzie na rybki. Ma byc ciepla noc, zrobimy ognisko, wpadną znajomi i moze posiedze z nimi do rana :D
Ja bym sie chciala opalic, ale sie wstydze wystawiac moich bladych nog, bo wygladaja jak smierc, no ale trzeba przelamac ten wstyd, bo inaczej ich nie opale nigdyyy :D

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie prosto z pracy, taka piekna pogoda a ja do 20:30 tu przesiedze :( ale za to wieczorem dołączam do mojego M nad zalew, bo tradycyjnie jedzie na rybki. Ma byc ciepla noc, zrobimy ognisko, wpadną znajomi i moze posiedze z nimi do rana :D
Ja bym sie chciala opalic, ale sie wstydze wystawiac moich bladych nog, bo wygladaja jak smierc, no ale trzeba przelamac ten wstyd, bo inaczej ich nie opale nigdyyy :D

Właśnie pierwszy raz jest najgorzej się przełamać i założyć krótka sukienkę :p moje nogi są jak blade, chude patyki. Mało apetyczne [emoji23] ale już się tym nie przejmuje :)

Wieki nie byłam na ognisku :) fajnie Wam!

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

witajcie, co do opalanie powiem wam że będąc w ciąży nie powinno się plackiem opalać, nawet jeśli ma się zasłonięty brzuch to w jakiś sposób to szkodzi dziecku zwłaszcza jak to jest samo południe. Znam dziewczynę która w 7 miesiącu zaczęła rodzić bo leżała plackiem w największe słońce.... Ja w zeszłym roku ładnie się opaliłam ale się jakoś specjalnie nie opalałam wystarczyły zwykle spacery z córką jak miałam wolne i nie szlam do pracy:) Ale to wybór wasz i same wiecie co będziecie robić;)

Ale jestem zla... Chcialam wykupic recepyw w aptece na luteinke bo starczy do jutra wieczora i sie okazalo ze moj cudowny doktorek napisal date wystawienia na luty i niestety nie moga jej wydac o rany... Dobrze ze mam ta doustna to jakos przemecze...
Oczywiscie poszlam do ciucholandu bo M koszulki do pracy potrzebowal i skusilam sie na pare ubranek dla malenstwa;-) wczoraj dostalam pake ubran ale typowo po chlopaku wiec jak u mnie potwierdza na 100% dziewczynke to chetnie podaruje komus chlopiece;-)

Hej Dziewczyny. :) Wczoraj spędziłam taki fajny dzień. Przyjechała do mnie przyjaciółka i siedziałyśmy sobie cały dzień w ogródku. Przywiozła mi też świeże truskawki, więc
byłam wniebowzięta, bo ja nigdzie nie mogę trafić. Niestety dzisiaj pogoda u mnie trochę gorsza i nawet się nie chce z łóżka wstać.
Zazdroszczę Wam tych zakupów maluszkowych. Strasznie lubię podglądać co ciekawego kupujecie. Ja obiecałam sobie, że zacznę szaleć dopiero jak poznam płeć na 100%, bo nie wiem w jakie wzory i kolory iść. :)

reklama
Hej dziewczyny :) obudziłam się o 10 [emoji23] i właśnie jem śniadanko :)
1495268860-aaaaaa.jpeg

Dziś w planach sprzątanie mieszkania bo Wrocław ogarnęły jakieś chmury :( więc nie ma możliwości opalanka niestety... Wczoraj wracając z grilla urodzinowego koleżanki dostałam coś takiego od jednego Pana
1495269003-aaaaaa.jpeg

A na odwrocie
1495269016-aaaaaa.jpeg

Haha chyba nie tracę uroku mimo problemów w ciąży, myślę że oryginalny pomysł na podryw :D

Miłego dnia :)

3jgx3e3kkazbkrdz.png

Do góry