reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Wstalam z kanapy, sprzątanie i teraz czekam na moich... życie bez rodziny byłoby co najmniej nudne...
Ja w tej ciąży czuje się całkiem inaczej niż w poprzedniej.... obstawiam, ze to chłopak daje mi tak w tylek... genetycznie patrząc na rodziny moja i meza powinna być dziewczyna... mąż chce drugą córkę a ja podświadomie jednak syneczka... ale najważniejsze żeby wszystko było dobrze ... cokolwiek sie urodzi będziemy szczęśliwi jak donosze [emoji4]

rfxge6hhcx5oy37q.png

reklama
Kochane. Ja Was dzisiaj opuszczam. Po wizycie kontrolnej (14 tyg ) okazało się ze mój dzidziuś nie żyje...
Trzymam za was wszystkie mocno kciuki i jestem przy was całym sercem. Mam nadzieje ze jeszcze kiedyś dołączę!

Pozdrawiam

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kochane. Ja Was dzisiaj opuszczam. Po wizycie kontrolnej (14 tyg ) okazało się ze mój dzidziuś nie żyje...
Trzymam za was wszystkie mocno kciuki i jestem przy was całym sercem. Mam nadzieje ze jeszcze kiedyś dołączę!

Pozdrawiam

Bardzo mi przykro :( myslalam, ze jestesmy juz po bezpiecznej stronie... trzymaj sie kochana I bardzo wspolczuje...

Pozdrawiam

Trzymaj się dzielnie :( jejku nawet nie wiesz jak mi przykro... Mam nadzieję że jakoś dajesz radę i masz wsparcie.. Ja w głębi serca liczę że mój maluszek jest silny i daje rade.. ściskam mocno

3jgx3e3kkazbkrdz.png

Pozdrawiam

Trzymaj sie :( :(

Pozdrawiam

Bardzo współczuję i przytulam. Też myślałam że już jesteśmy bezpieczne. Na pewno szybko do nas dołączysz.

reklama

Pozdrawiam

Brak słów :(

xnw40tc7sy506vxn.png

Do góry