reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

cześć dziewczyny ☺
pogoda super ☺

byłam w biedronce i nic nie było zabrałam gazete i zobaczyłam że od dzisiaj idąc do pani w kasie która powiedziała że albo koleżanki nie wyłożyły jeszcze albo towar nie dotarł do sklepu i na tym koniec a ty sobie myśl czy to będzie czy nie

co do zbliżeń z mężem hmm.....
moje libido wynosi mniej niż zero więc mąż biedny jest ☺

@Anusiak1507 dobrze że już lepiej, nie przeciążaj sie a wszystko będzie ok ☺

a ja znów dziś będe dzwonić czy już są wyniki prenatalne bo jutro to już 3tygodnie będzie

reklama
@Ewka_85 Ja w sumie podobnie jak Ty, z OM mialam termin na 10 listopada, ale dzidzia jest większa o tydzień, więc pewnie początek listopada 3.11 :)

* Mnie chyba alergia zaczyna brać, posiedziałam na słońcu , chwilę. po czym brzuch mnie zaczal swędziec, cała skóra w kropeczkach, na szczescie po jakims czasie zeszły. Wypiłam wapno ;/ Oby się nie rozpętało to za bardzo. DO tego mam jeszcze katar znikąd i łzawienie oczu Echh.

Hej, ja byłam Biedronce i lipa[emoji53] Najmniejszy rozmiar to M ale jest olbrzymi. Chciałam dresy, że jakościowo spoko za tą cenę ale są ogromne! A ja wcale do małych nie należę - 170wzrostu i 62kg. Wzięłam koszulkę bo biust M spory i jak brzuch urośnie będzie ok, ale na razie za duża też. Poduszki były ale mnie nie interesowały więc nie oglądałam nawet

Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie wszyscy zwiedzaja biedronki w poszukiwaniu rzeczy dla mnie ale w 5 biedronkach nie bylo zupelnie nic
To jest poprostu smieszne

Hej, ja byłam Biedronce i lipa[emoji53] Najmniejszy rozmiar to M ale jest olbrzymi. Chciałam dresy, że jakościowo spoko za tą cenę ale są ogromne! A ja wcale do małych nie należę - 170wzrostu i 62kg. Wzięłam koszulkę bo biust M spory i jak brzuch urośnie będzie ok, ale na razie za duża też. Poduszki były ale mnie nie interesowały więc nie oglądałam nawet

Ja może później odwiedzę jeszcze jedną.
A po ile były dresy?

hchy43r8h8l5x99d.png

o widzicie, a ja z moim glutem do pasa nawet się do biedronki nie przejdę. Wczoraj szykując się do pracy mialam już poważny problem żeby znaleźć spódnice w którą się dopnę....

Adrianna, a jak Ci się brzuch spina to czujesz to czujesz to jako skurcz ?
Ja całą poprzednią ciażę miałam przeleżaną bo brzuch mi twardniał, ale nie mogę sobie przypomnieć jakie to było uczucie. Teżbyłam na nospach, magnezach, duphastonach i luteinie. Masakra.
Mnie od dmuchania boli brzuch, ale wydaje mi się, że jest miękki. Mąż mi na wszelki wypadek ma kupić nospe jak będzie wracał z pracy.

Ale żeby ciągle nie marudzić to napiszę że cycki mnie przestały boleć więc też są plusy.

Właśnie wróciłam z Biedronki i poduszek było mnóstwo, także jedną zgarnęłam, ale obeszłam cały sklep i nie widziałam żadnych ciuchów :/

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

@Mabi w sumie nie odczuwam tego jako takie skurcze, to znaczy nie czuje, żeby łapały i puszczały w jakichś regularnych odstępach czasowych, tylko po prostu brzuch mi się spina i czuję, że mam całą macicę twardą i tak sobie pozostaje przez jakiś czas. Wcześniej nie czułam brzuszka praktycznie w ogóle a teraz od kilku dni właśnie czuję, że mam tam wszystko pospinane i twarde mimo brania leków.

Właśnie wróciłam z Biedronki i poduszek było mnóstwo, także jedną zgarnęłam, ale obeszłam cały sklep i nie widziałam żadnych ciuchów :/

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie trochę za tymi poduszkami były. Też na początku nie zauważyłam bo małe paczuszki.

reklama
U mnie niestety nie... I nawet nie widać że np rozkupione. Szkoda. Miałam wziąść dresy

hchy43r8h8l5x99d.png
Ja byłam przed 9, była jedna poducha i 2 pary dresów, 4 koszule nocne i jeden t-shirt... Ale dresy fajne, udało mi się[emoji6]

Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry