reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

cześć dziewczyny ☺
pogoda super ☺

byłam w biedronce i nic nie było zabrałam gazete i zobaczyłam że od dzisiaj idąc do pani w kasie która powiedziała że albo koleżanki nie wyłożyły jeszcze albo towar nie dotarł do sklepu i na tym koniec a ty sobie myśl czy to będzie czy nie

co do zbliżeń z mężem hmm.....
moje libido wynosi mniej niż zero więc mąż biedny jest ☺

@Anusiak1507 dobrze że już lepiej, nie przeciążaj sie a wszystko będzie ok ☺

a ja znów dziś będe dzwonić czy już są wyniki prenatalne bo jutro to już 3tygodnie będzie

reklama
@Ewka_85 Ja w sumie podobnie jak Ty, z OM mialam termin na 10 listopada, ale dzidzia jest większa o tydzień, więc pewnie początek listopada 3.11 :)

* Mnie chyba alergia zaczyna brać, posiedziałam na słońcu , chwilę. po czym brzuch mnie zaczal swędziec, cała skóra w kropeczkach, na szczescie po jakims czasie zeszły. Wypiłam wapno ;/ Oby się nie rozpętało to za bardzo. DO tego mam jeszcze katar znikąd i łzawienie oczu Echh.

Hej, ja byłam Biedronce i lipa[emoji53] Najmniejszy rozmiar to M ale jest olbrzymi. Chciałam dresy, że jakościowo spoko za tą cenę ale są ogromne! A ja wcale do małych nie należę - 170wzrostu i 62kg. Wzięłam koszulkę bo biust M spory i jak brzuch urośnie będzie ok, ale na razie za duża też. Poduszki były ale mnie nie interesowały więc nie oglądałam nawet

Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie wszyscy zwiedzaja biedronki w poszukiwaniu rzeczy dla mnie ale w 5 biedronkach nie bylo zupelnie nic
To jest poprostu smieszne

Hej, ja byłam Biedronce i lipa[emoji53] Najmniejszy rozmiar to M ale jest olbrzymi. Chciałam dresy, że jakościowo spoko za tą cenę ale są ogromne! A ja wcale do małych nie należę - 170wzrostu i 62kg. Wzięłam koszulkę bo biust M spory i jak brzuch urośnie będzie ok, ale na razie za duża też. Poduszki były ale mnie nie interesowały więc nie oglądałam nawet

Ja może później odwiedzę jeszcze jedną.
A po ile były dresy?

hchy43r8h8l5x99d.png

o widzicie, a ja z moim glutem do pasa nawet się do biedronki nie przejdę. Wczoraj szykując się do pracy mialam już poważny problem żeby znaleźć spódnice w którą się dopnę....

Adrianna, a jak Ci się brzuch spina to czujesz to czujesz to jako skurcz ?
Ja całą poprzednią ciażę miałam przeleżaną bo brzuch mi twardniał, ale nie mogę sobie przypomnieć jakie to było uczucie. Teżbyłam na nospach, magnezach, duphastonach i luteinie. Masakra.
Mnie od dmuchania boli brzuch, ale wydaje mi się, że jest miękki. Mąż mi na wszelki wypadek ma kupić nospe jak będzie wracał z pracy.

Ale żeby ciągle nie marudzić to napiszę że cycki mnie przestały boleć więc też są plusy.

Właśnie wróciłam z Biedronki i poduszek było mnóstwo, także jedną zgarnęłam, ale obeszłam cały sklep i nie widziałam żadnych ciuchów :/

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

@Mabi w sumie nie odczuwam tego jako takie skurcze, to znaczy nie czuje, żeby łapały i puszczały w jakichś regularnych odstępach czasowych, tylko po prostu brzuch mi się spina i czuję, że mam całą macicę twardą i tak sobie pozostaje przez jakiś czas. Wcześniej nie czułam brzuszka praktycznie w ogóle a teraz od kilku dni właśnie czuję, że mam tam wszystko pospinane i twarde mimo brania leków.

Właśnie wróciłam z Biedronki i poduszek było mnóstwo, także jedną zgarnęłam, ale obeszłam cały sklep i nie widziałam żadnych ciuchów :/

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie trochę za tymi poduszkami były. Też na początku nie zauważyłam bo małe paczuszki.

reklama
U mnie niestety nie... I nawet nie widać że np rozkupione. Szkoda. Miałam wziąść dresy

hchy43r8h8l5x99d.png
Ja byłam przed 9, była jedna poducha i 2 pary dresów, 4 koszule nocne i jeden t-shirt... Ale dresy fajne, udało mi się[emoji6]

Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry