Mimi2330
Fanka BB :)
Furagine chyba możnaMoże zrób sobie nasiadówki z rumianku? i jak coś powinnaś się udać do lekarza nawet rodzinnego i do tego zrobić badanie moczu, może to jakaś infekcja...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Furagine chyba możnaMoże zrób sobie nasiadówki z rumianku? i jak coś powinnaś się udać do lekarza nawet rodzinnego i do tego zrobić badanie moczu, może to jakaś infekcja...
Materiał jest całkiem przyjemny w dotyku, jedyna wada to brak możliwości ściągnięcia pokrowca. Jednak wydaje mi się, że powinna spełniać swoje zadanie. A tak prezentuje się po rozpakowaniu:A ja byłam w Biedronce i też lipa znalazłam tylko 2 poduszki ciążowe i to tyle z tego co dla Mam.
Szkoda, bo tez się nastawiłam na dresy... do dziewczyn które już kupiły poduszkę, czy materiał jest faktycznie taki "miły" jak pisze na opakowaniu? [emoji14]
A tak wygląda poduszka:
Wygląda fajnie. Szkoda z tym pokrowcem, ale chyba wyśle męża żeby kupił bo ja niestety już muszę do pracy. Trzymajcie kciuki żeby mnie szefowa dziś nie zjadła.Materiał jest całkiem przyjemny w dotyku, jedyna wada to brak możliwości ściągnięcia pokrowca. Jednak wydaje mi się, że powinna spełniać swoje zadanie. A tak prezentuje się po rozpakowaniu:
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Wygląda fajnie. Szkoda z tym pokrowcem, ale chyba wyśle męża żeby kupił bo ja niestety już muszę do pracy. Trzymajcie kciuki żeby mnie szefowa dziś nie zjadła.
To sa skorcze przepowiadajace, nic groznego, macica sobie cwiczy Mialam dosc wczesnie I czesto w obu ciazach, nic nie bralam I obie spokojnie donosilam (przenosilam) I wcale sie nie oszczedzalam, wiec branie jakich kolwiek nie ma sensu tym bardziej sama mowisz ze nie ma poprawy. Teraz jest to samo , juz od kilku tygodni, praktycznie jak usiade, zeby odpoczac to sie zaczyna@Mabi w sumie nie odczuwam tego jako takie skurcze, to znaczy nie czuje, żeby łapały i puszczały w jakichś regularnych odstępach czasowych, tylko po prostu brzuch mi się spina i czuję, że mam całą macicę twardą i tak sobie pozostaje przez jakiś czas. Wcześniej nie czułam brzuszka praktycznie w ogóle a teraz od kilku dni właśnie czuję, że mam tam wszystko pospinane i twarde mimo brania leków.
A ja na swoim przykładzie napiszę że nie można tego bagatelizować i najlepiej skonsultować. Mi po takich skurczach zrobiło się rozwarcie na 4cm w 5 miesiącu ciąży i potem do końca leżenie.To sa skorcze przepowiadajace, nic groznego, macica sobie cwiczy Mialam dosc wczesnie I czesto w obu ciazach, nic nie bralam I obie spokojnie donosilam (przenosilam) I wcale sie nie oszczedzalam, wiec branie jakich kolwiek nie ma sensu tym bardziej sama mowisz ze nie ma poprawy. Teraz jest to samo , juz od kilku tygodni, praktycznie jak usiade, zeby odpoczac to sie zaczyna