reklama
Anusiak1507
Fanka BB :)
Witajcie... Zaraz nadrobie co tam u Was ja niestety zostalam bez internetu ale juz wszystko ok;-)
Witajcie... Zaraz nadrobie co tam u Was ja niestety zostalam bez internetu ale juz wszystko ok;-)
Uffff!!!! [emoji8] Martwiłam się!
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
L
Lornetka
Gość
A tak ogrodowo:
jakie kwiaty sadzicie na balkonach i tarasach?
Ja od kilku lat lobelie niebieską i pelargonie w 2 kolorach, a na jesień chryzantemy białe/kremowe/żółte z wrzosami w rożnych odcieniach. Lubie mieszane kwiaty w skrzynkach. Może czas coś zmienić
jakie kwiaty sadzicie na balkonach i tarasach?
Ja od kilku lat lobelie niebieską i pelargonie w 2 kolorach, a na jesień chryzantemy białe/kremowe/żółte z wrzosami w rożnych odcieniach. Lubie mieszane kwiaty w skrzynkach. Może czas coś zmienić
Anusiak1507
Mabi
hej! u mnie po usg też wszystko ok. Przeziernosć 1,4 mm, wyniki na te różne trisomie wychodzą z niskim prawdopodobieństwem. Zrobiłam test Pappa bo lekarz zaleciła, wyniki za tydzień. Maluszek w usg wychodził na 12 tydzień i miał 5,4 cm niestety płci lekarz nie chciał zdradzić powiedział, że na tym etapie nie ma co zgadywać.....
Samo badanie przebiegło szybko i sprawnie, ale strasznie byłam zdenerwowana bo sie przeziebiłam... Katar mam zatokowy ehhhh no całe te paskudne tygodnie człowiek przetrwał, a jak piękna pogoda to ja chora humor mam zepsuty, siedze w domu i sie martwie zeby nic dziecku nie było i od smarkania juz mnie brzuch boli.
pozdrawiam Was i życzę lepszego samopoczucia niż moje.
bu
Samo badanie przebiegło szybko i sprawnie, ale strasznie byłam zdenerwowana bo sie przeziebiłam... Katar mam zatokowy ehhhh no całe te paskudne tygodnie człowiek przetrwał, a jak piękna pogoda to ja chora humor mam zepsuty, siedze w domu i sie martwie zeby nic dziecku nie było i od smarkania juz mnie brzuch boli.
bu
Anusiak1507
Mimi2330
Dobre wieścihej! u mnie po usg też wszystko ok. Przeziernosć 1,4 mm, wyniki na te różne trisomie wychodzą z niskim prawdopodobieństwem. Zrobiłam test Pappa bo lekarz zaleciła, wyniki za tydzień. Maluszek w usg wychodził na 12 tydzień i miał 5,4 cm niestety płci lekarz nie chciał zdradzić powiedział, że na tym etapie nie ma co zgadywać.....
bu
A Ty zrób sobie miksturę z czosnku cytryny i miodu
Karolka2106
Nie ma? Szkoda ale i tak pojadę bo coś na obiad muszę kupić.Ja bylam w dwóch biedronkach wczoraj i dziś i nawet nie ma śladu ubrań ciazowych. Chyba ich nie ma...
@sylwkaq90 a to dobrze ważne żeby pozory stwarzala hehe a że groźna nie jest to tylko na plus my właśnie chcemy owczarka żeby pilnował domu a przynajmniej by tak się wydawało komuś z zewnątrz no i też bardzo nam się podobają.
@Anusiak1507 pisz co u Ciebie
reklama
Ilona 88
No trochę muszę tego brać,w ciąży jestem dzięki in vitro i przez tego krwiaka też dawka taka jaka jest .21 na dobę [emoji15][emoji15][emoji15] o kurcze!!!
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017