reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Dziewczyny które mają stres w pracy- pomyslcie L4 nawet na tydzień czy dwa zeby trochę odsapnac

Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A tak ogrodowo:

jakie kwiaty sadzicie na balkonach i tarasach?

Ja od kilku lat lobelie niebieską i pelargonie w 2 kolorach, a na jesień chryzantemy białe/kremowe/żółte z wrzosami w rożnych odcieniach. Lubie mieszane kwiaty w skrzynkach. Może czas coś zmienić :)

@89Katia :-) plamien nie ma lezakowalam grzecznie caly czas;-) dzisiaj pierwszy raz wyszlam ;-) taka piekna pogoda ;-)
Czuje juz II trymestr jest bajecznie;-) oby tak dalej...
Rany ale mam do nadrobienia...;-)

hej! u mnie po usg też wszystko ok. Przeziernosć 1,4 mm, wyniki na te różne trisomie wychodzą z niskim prawdopodobieństwem. Zrobiłam test Pappa bo lekarz zaleciła, wyniki za tydzień. Maluszek w usg wychodził na 12 tydzień i miał 5,4 cm :) niestety płci lekarz nie chciał zdradzić powiedział, że na tym etapie nie ma co zgadywać.....
Samo badanie przebiegło szybko i sprawnie, ale strasznie byłam zdenerwowana bo sie przeziebiłam... Katar mam zatokowy ehhhh no całe te paskudne tygodnie człowiek przetrwał, a jak piękna pogoda to ja chora :( humor mam zepsuty, siedze w domu i sie martwie zeby nic dziecku nie było i od smarkania juz mnie brzuch boli.
pozdrawiam Was i życzę lepszego samopoczucia niż moje.

bu :(

hej! u mnie po usg też wszystko ok. Przeziernosć 1,4 mm, wyniki na te różne trisomie wychodzą z niskim prawdopodobieństwem. Zrobiłam test Pappa bo lekarz zaleciła, wyniki za tydzień. Maluszek w usg wychodził na 12 tydzień i miał 5,4 cm :) niestety płci lekarz nie chciał zdradzić powiedział, że na tym etapie nie ma co zgadywać.....
Samo badanie przebiegło szybko i sprawnie, ale strasznie byłam zdenerwowana bo sie przeziebiłam... Katar mam zatokowy ehhhh no całe te paskudne tygodnie człowiek przetrwał, a jak piękna pogoda to ja chora :( humor mam zepsuty, siedze w domu i sie martwie zeby nic dziecku nie było i od smarkania juz mnie brzuch boli.
pozdrawiam Was i życzę lepszego samopoczucia niż moje.

bu :(
Dobre wieści :)
A Ty zrób sobie miksturę z czosnku cytryny i miodu

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja bylam w dwóch biedronkach wczoraj i dziś i nawet nie ma śladu ubrań ciazowych. Chyba ich nie ma...

hchy43r8h8l5x99d.png
Nie ma? Szkoda :( ale i tak pojadę bo coś na obiad muszę kupić.

@sylwkaq90 a to dobrze ważne żeby pozory stwarzala hehe :) a że groźna nie jest to tylko na plus :) my właśnie chcemy owczarka żeby pilnował domu a przynajmniej by tak się wydawało komuś z zewnątrz :D no i też bardzo nam się podobają.

@Anusiak1507 pisz co u Ciebie :)

reklama
Do góry