Mi to na chlopca wygladaTo i ja mam prośbę do dziewczyn które umieją rozpoznać płeć maluszka[emoji5] oto zdjęcie mojego skarba co obstawiacie? Zobacz załącznik 805502
reklama
Majeczka85
Fanka BB :)
89Katia wczoraj znów ale nie było tak strasznie dziś chyba ciśnienie lepsze bo obudzilam się bez bolu. teraz tylko mały stresu bo jutro prenatalne
Majeczka85
Od 3 dni biorę. I bym powiedziała że jest mi lepiej niż brałam ultrageston. Jedyne co zauważyłam że sutki zaczęły mnie ciągnąć i pęcherz boli ale to pewnie od tego że fasola się rozpychaMam pytanie do dziewczyn, które biorą duphaston.
Czy Wy też macie takie mdlenie od środka i ciągle bolacy żołądek????
Ja wczoraj doszłam do wniosku, ze tę moje objawy mogą być od duphastonu. Dodatkowo niskie ciśnienie
Dzień dobry dziewczyny dopiero się obudziłam, dziś również sen z koszmarami ( drapał mnie kot a ja kotów nie lubię, ktoś obciął mi włosy haha) ale jestem wyspana bo nie obudził mnie budzik jak w weekend teraz jakieś śniadanko i czekam na przyjazd mamy buziaki dla was
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Marta1985@
Mąż pewnie bardzo by się cieszył bo mamy juz córcie ale tak naprawdę najważniejsze to jest to żeby było zdrowe [emoji5] chociaż ciekawa jestem bardzo co tam siedzi w brzuszku [emoji5] córka znowu bardzo chce siostrę [emoji5]Mi to na chlopca wyglada
Ja czuję delikatnie takie kołatanie przelewanie a nawet lekkie puknięcia ale nie mam pewności, że to ruchy. Czekam na konkretniejsze.Witam z rana [emoji5]
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty i czekamy na dobre wieści [emoji5]
Ja też się ostatnio budzę o 3 albo 4 rano i spać nie mogę masakra a zawsze byłam takim śpiochem [emoji5]
Dziewczynki jak to u Was jest z ruchami dzidzi czujecie juz? Mi się wydawało jakiś czas temu że chyba to to i czuje jak się maluch wierci ale od jakiegoś czasu cisza i tak się zaczynam zastanawiać czy to jednak wcale nie były ruchu czy coś złego się dzieje [emoji54] mam nadzieje ze maluszek ma się dobrze [emoji5]
Anusiak1507
@nikuss3006 ja tez z moim M mamy tylko cywilny planujemy koscielny od 6lat;-) ale ciezko nam sie zebrac;-) planujemy zrobic cos w ta strone po narodzinach malenstwa moze polaczymy ta impreze z chrzcinami. Mielismy po cywilnym obiad na 30osob i jakos nie jest mi z tego powodu smutno.
Suknie mialam piekna zlota jakos nie mialam cisnienia na biale szalenstwo ;-)
Nam zalezalo zeby byc malzenstwem wiadomo ze w kosciele papierologia zajmuje sporo czasu po pierwszym podejsciu do kosciola zrezygnowalismy i poszlismy do USC zarezerwowaliamy teemin i ze wszystkim wyrobilismy soe w 1,5miesiaca;-) a najpiekniejszym prezentem weselnym byl pozytywny test ciazowy dzien po imprezie;-) ale to bylo 7lat temu;-)
Suknie mialam piekna zlota jakos nie mialam cisnienia na biale szalenstwo ;-)
Nam zalezalo zeby byc malzenstwem wiadomo ze w kosciele papierologia zajmuje sporo czasu po pierwszym podejsciu do kosciola zrezygnowalismy i poszlismy do USC zarezerwowaliamy teemin i ze wszystkim wyrobilismy soe w 1,5miesiaca;-) a najpiekniejszym prezentem weselnym byl pozytywny test ciazowy dzien po imprezie;-) ale to bylo 7lat temu;-)
reklama
Adrianna.em
@nikuss3006 no ja dzisiaj wybieram się zobaczyć jaki jest w ogóle wybór, nie chce tego też zostawiać na ostatnią chwilę, bo jestem strasznie wybredna i ciężko mi dogodzić więc żeby mi nie pozostały w końcu legginsy ciążowe do ślubu... jak wybiorę jakąś taką luźniejszą, z jakiegoś lejącego materiału czy coś to wtedy będę mogła już spokojnie kupić, no ale jak mi wpadnie w oko jakaś bardziej dopasowana to się wstrzymam jeszcze chwilę, żeby nie było niespodzianki w czerwcu
A co do obrączek to my zamawialiśmy w Aparcie i jestem bardzo zadowolona. Też wybraliśmy klasyczne w żółtym złocie
A co do obrączek to my zamawialiśmy w Aparcie i jestem bardzo zadowolona. Też wybraliśmy klasyczne w żółtym złocie
Załączniki