Anusiak1507
Fanka BB :)
@nikuss3006 ta pierwsza jest piekna;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sukienka 2 jest pięknaaMniej wiecej chodzi mi o takie sukienki, alr to jeszcze nie te, które widziałam w sklepie.
Swoja zdroga jestem niska i nie wiem jak bym wygladała w takiej długiej...
Na studniowke pamietam, ze miałam długą, ale była fajnie uszyta i pasowała
Witam się i ja!
Ja jak zawsze pobudka o 5:00 razem z M. Zjadłam śniadanie, zaraz idę się pomału ogarniać i lecę potem do diagnostyki na te testy pappa z krwi.
Dzisiaj w planach mam też atak na sklepy, bo za miesiąc bierzemy ślub a ja oczywiście nie mam jeszcze sukienki. To takie trudne... [emoji14] mam nadzieję, że uda mi się coś wybrać.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!!! Czekam na zdjęcia bobasów
Miłego dnia!
Jak aktywniewitajcie, ja niedawno wróciłam do domu, jestem po wizycie, na dzień dzisiejszy wszystko ok, w czwartek idę na badania prenatalne, powodzenia dla tych co dziś wizytują
Dziś na obiad będę mięć zupę kalafiorową a na drugie ziemniaki, kotlety schabowe, mizeria oraz kalafior z bułka tartą na masełku. Teraz muszę wsiąść się za ogarniecie mieszkania i przygotować w między czasie obiad, a zbytnio mi się nie chcę z chęcią bym sobie teraz zrobiła małą drzemkę, ale przy 3 latku to nie realne...