reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Pierwsza najładniejsza :)

3jgx43r8ceekwbv1.png

Cześć! Ja się witam chyba zawsze najpóźniej [emoji14] ale niestety nie wysypiam się, tylko dopiero jak się w pracy obrobię to zaglądam tu :)
@iśka90 mnie też ostatnio śnią się same koszmary, poza tym z poduszką czy bez, diabelsko mi niewygodnie, gorąco i w ogóle. Chyba ewolucja przygotowuje mnie na nocne wstawanie ;)

Witam się i ja! :)

Ja jak zawsze pobudka o 5:00 razem z M. Zjadłam śniadanie, zaraz idę się pomału ogarniać i lecę potem do diagnostyki na te testy pappa z krwi.

Dzisiaj w planach mam też atak na sklepy, bo za miesiąc bierzemy ślub a ja oczywiście nie mam jeszcze sukienki. To takie trudne... [emoji14] mam nadzieję, że uda mi się coś wybrać.

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!!! Czekam na zdjęcia bobasów :D

Miłego dnia! ;) ;)

Uwielbiam suknie ślubne! Chociaż teraz jak się rozglądam za wózkami, to mam wrażenie, że wybór sukni był duuuzo prostszy ;)

Powodzenia na dzisiejszych wizytach!

p19uskjojbeqaxq5.png

witajcie, ja niedawno wróciłam do domu, jestem po wizycie, na dzień dzisiejszy wszystko ok, w czwartek idę na badania prenatalne, powodzenia dla tych co dziś wizytują :)
Dziś na obiad będę mięć zupę kalafiorową a na drugie ziemniaki, kotlety schabowe, mizeria oraz kalafior z bułka tartą na masełku. Teraz muszę wsiąść się za ogarniecie mieszkania i przygotować w między czasie obiad, a zbytnio mi się nie chcę z chęcią bym sobie teraz zrobiła małą drzemkę, ale przy 3 latku to nie realne... :)

witajcie, ja niedawno wróciłam do domu, jestem po wizycie, na dzień dzisiejszy wszystko ok, w czwartek idę na badania prenatalne, powodzenia dla tych co dziś wizytują :)
Dziś na obiad będę mięć zupę kalafiorową a na drugie ziemniaki, kotlety schabowe, mizeria oraz kalafior z bułka tartą na masełku. Teraz muszę wsiąść się za ogarniecie mieszkania i przygotować w między czasie obiad, a zbytnio mi się nie chcę z chęcią bym sobie teraz zrobiła małą drzemkę, ale przy 3 latku to nie realne... :)
Jak aktywnie :)

reklama
A ja po wybrawie moich mężczyzn z domu położyłam się jeszcze do łóżka i chyba udało mi się przespać. Niedługo jadę na badanie prenatalne i mam taki ścisk żołądka z nerwów od wczoraj, że nic nie wchodzi. Dzisiaj obudziłam się o 4:30 i już nie mogłam zasnąć - mój M chrapał i nic nie pomogły "na inny boczek proszę". Musiałam zwinąć się z pościelą na dół i po godzinie zasnęłam na chwilę na kanapie.
Miłego dnia. Dzisiaj Warszawa ponura, deszczowa i okropna.

Do góry