Anusiak1507
Fanka BB :)
@nikuss3006 ta pierwsza jest piekna;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sukienka 2 jest pięknaaMniej wiecej chodzi mi o takie sukienki, alr to jeszcze nie te, które widziałam w sklepie.
Swoja zdroga jestem niska i nie wiem jak bym wygladała w takiej długiej...
Na studniowke pamietam, ze miałam długą, ale była fajnie uszyta i pasowała![]()
Witam się i ja!![]()
Ja jak zawsze pobudka o 5:00 razem z M. Zjadłam śniadanie, zaraz idę się pomału ogarniać i lecę potem do diagnostyki na te testy pappa z krwi.
Dzisiaj w planach mam też atak na sklepy, bo za miesiąc bierzemy ślub a ja oczywiście nie mam jeszcze sukienki. To takie trudne... [emoji14] mam nadzieję, że uda mi się coś wybrać.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!!! Czekam na zdjęcia bobasów![]()
Miłego dnia!![]()
![]()
Jak aktywniewitajcie, ja niedawno wróciłam do domu, jestem po wizycie, na dzień dzisiejszy wszystko ok, w czwartek idę na badania prenatalne, powodzenia dla tych co dziś wizytują
Dziś na obiad będę mięć zupę kalafiorową a na drugie ziemniaki, kotlety schabowe, mizeria oraz kalafior z bułka tartą na masełku. Teraz muszę wsiąść się za ogarniecie mieszkania i przygotować w między czasie obiad, a zbytnio mi się nie chcę z chęcią bym sobie teraz zrobiła małą drzemkę, ale przy 3 latku to nie realne...![]()