reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Ja zmierzam na zajęcia :D na 9 :D lekkie opóźnienie hehe obudziłam się o 8... Raczej nie głodna ale wczoraj o 23.30 musiałam coś zjeść bo moja Fasolinka nie dawała mi spokoju i chyba bym nie usnęła [emoji14] więc pierwszy raz się załamałam i jadłam tak późno O.O dziecko pory nie wybiera [emoji14]

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zasypiam o 20-21 [emoji23]i budzę się ok 7 głodna jak wilk :p Miłego dnia na zajęciach :)

A ja dziś nie pojechalam na zajęcia. Cała noc mnie mdliło. Rano oczywiście wymioty, zjadłam i dalej mi niedobrze :(
Ciągle bym.tylko spała.
Biedactwo nasze :( Maluszek niezle daje o sobie znać.... kończysz już I trymestr? Nie widzę suwaczka niestety.
Spij ile potrzebujesz.

hej dziewczyny,
ja dzisiaj wcześnie wstałam, bo moja młoda wstała już o 7 i od rana jest z paskudnym humorem, więc się nam obrywa.
Co do rumienia to jak pracowałam w przedszkolu to dzieci mające symptomy miały własnie policzki czerwone jak nie wiem o okrągłym kształcie i potem coś na kształt wysypki czerwonej na udach i pleckach.
@Lornetka może warto to sprawdzic, ale może nie jedź Ty na IP, bo dla mamy z dzidzią w brzuchu to nie powinny się w takich miejscach pokazywać, bo jeszcze gorszy syf mozna złapać.

pozdrawiam Was wszystkie

Mój tez dziś wstał o 7, ale na szczęście w bardzo dobrym humorze. Pojechał właśnie z mężem na zakupy, wiec mam cisze i spokój:)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
Ja dziś dopiero mam 11 t i 4d. Liczę, że w 14 tygodniu minie wszystko. Jeszcze tylko 2 tygodnie!

Pewnie tak będzie. Już bliżej jak dalej do końca złego samopoczucia. Teraz odpoczywaj tyle ile potrzebujesz.

hej dziewczyny,
ja dzisiaj wcześnie wstałam, bo moja młoda wstała już o 7 i od rana jest z paskudnym humorem, więc się nam obrywa.
Co do rumienia to jak pracowałam w przedszkolu to dzieci mające symptomy miały własnie policzki czerwone jak nie wiem o okrągłym kształcie i potem coś na kształt wysypki czerwonej na udach i pleckach.
@Lornetka może warto to sprawdzic, ale może nie jedź Ty na IP, bo dla mamy z dzidzią w brzuchu to nie powinny się w takich miejscach pokazywać, bo jeszcze gorszy syf mozna złapać.

pozdrawiam Was wszystkie
to nie ja, odpowiadałam Borysiątku, moje dzieci już rumień miały i ja z mężem na 99% też,a le że miałam w weekend kontakt z zarażonym dzieckiem musiałam badania z krwi na przeciwciała zrobić.

Dzień dobry wszystkim :)

@LayDeeK współczuję Ci bardzo tych wymiotów :( ja mialam 1 dzień bo się od dzieci zarazilam i mialam dosc... odpoczywaj jak najwięcej! :*

Ja też odliczam do końca 1 trymestru :happy2: jeszcze tylko tydzień :rolleyes: no i będzie można się pochwalić w końcu rodzince. Planujemy wtedy wziąć zdjecia z prenatalnych i pokazać naszym rodzicom. Ciekawa jestem reakcji. :D

@89Katia oj to masz troszkę spokoju ;)

Mnie teraz wzięło na wózki i oglądam sobie ciągle w internecie. :D

Ja wstalam, od juz dlugo nie czuje glodu, nie ssie mnie, mogla bym nie jesc, wrocily mi stare nawyki, ze spokojnie sniadanie moge zjesc o 10 ,ale dla dzidzi zmuszam sie, chociaz zjesc banana przed wyjsciem.
My dzis jedziemy do centrum handlowego, moze cos sobie kupie, pozniej troche popracuje, zeby na spokojnie przygotowac sie na przyszly tydzien.
U mnie slonce ale jeszcze zimno.
Milego dnia!

cześć dziewczyny ☺

powiem wam że jak nie wyjdzie słońce w najbliższych dniach to ja chyba depresji dostane nie moge już patrzeć na te chmury i deszcz
a ja dziś ide z mężem i córką na odpust (pewnie kupi sobie balona jak zawsze ) , a potem na urodziny z obiadem do teściowej więc nie musze dziś nic robić

@Marika92 powodzenia na zajęciach ☺

wszystkim dziewczyną z mdłościami życze aby szybko mineły

Życze miłej i leniwej niedzieli

Dziewczyny, macie już jakies doświadczenie z krzywa cukrzycowa?
U mnie wyszło 106 na czczo, 179 po godzinie i 218 po 2h( a tu norma do 140)...
Cos czuje "słodkie" kłopoty w powietrzu...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, macie już jakies doświadczenie z krzywa cukrzycowa?
U mnie wyszło 106 na czczo, 179 po godzinie i 218 po 2h( a tu norma do 140)...
Cos czuje "słodkie" kłopoty w powietrzu...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Och wydaje mi się, ze diety cukrzycowej nie unikniesz :(

Do góry