Ja zasypiam o 20-21 [emoji23]i budzę się ok 7 głodna jak wilk Miłego dnia na zajęciachJa zmierzam na zajęcia na 9 lekkie opóźnienie hehe obudziłam się o 8... Raczej nie głodna ale wczoraj o 23.30 musiałam coś zjeść bo moja Fasolinka nie dawała mi spokoju i chyba bym nie usnęła [emoji14] więc pierwszy raz się załamałam i jadłam tak późno O.O dziecko pory nie wybiera [emoji14]
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Biedactwo nasze Maluszek niezle daje o sobie znać.... kończysz już I trymestr? Nie widzę suwaczka niestety.A ja dziś nie pojechalam na zajęcia. Cała noc mnie mdliło. Rano oczywiście wymioty, zjadłam i dalej mi niedobrze
Ciągle bym.tylko spała.
Spij ile potrzebujesz.
hej dziewczyny,
ja dzisiaj wcześnie wstałam, bo moja młoda wstała już o 7 i od rana jest z paskudnym humorem, więc się nam obrywa.
Co do rumienia to jak pracowałam w przedszkolu to dzieci mające symptomy miały własnie policzki czerwone jak nie wiem o okrągłym kształcie i potem coś na kształt wysypki czerwonej na udach i pleckach.
@Lornetka może warto to sprawdzic, ale może nie jedź Ty na IP, bo dla mamy z dzidzią w brzuchu to nie powinny się w takich miejscach pokazywać, bo jeszcze gorszy syf mozna złapać.
pozdrawiam Was wszystkie
Mój tez dziś wstał o 7, ale na szczęście w bardzo dobrym humorze. Pojechał właśnie z mężem na zakupy, wiec mam cisze i spokój
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017