reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Współczuję Wam tak fatalnego samopoczucia... niedługo powinno minąć.
Ja mam tak że jak w pracy się dużo schylam to później boli mnie tak kręgosłup że nie mogę chodzić. :(
@clue ja też mam jutro prenatalne :) o której wizytujesz? :)
A ja jutro dzwonię się dowiedzieć czy są wyniki z prenatalnych. Jak są to pewnie we wtorek każą mi przyjechać. Wolałabym jutro bo się denerwuję. A we wtorek z kolei wizyta u mojej lekarki ale to bez usg.

A ja się trochę denerwuje. Ale moja gin na poprzednim usg powiedziala, że nie widzi nieprawidlowosci. Tylko muszę wynik papa jej wysłać.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Doskonale Cie rozumiem bo ja pomimo tego wyczekiwania też się stresuje czy wszystko będzie dobrze.
Mi jutro będą pobierać krew na test pappa i robić usg. Także wszystko za jednym razem. Musi być wszytko dobrze, tak sobie ciągle próbuje powtarzać.

Doskonale Cie rozumiem bo ja pomimo tego wyczekiwania też się stresuje czy wszystko będzie dobrze.
Mi jutro będą pobierać krew na test pappa i robić usg. Także wszystko za jednym razem. Musi być wszytko dobrze, tak sobie ciągle próbuje powtarzać.
A od razu dostajesz wynik? Ja to jakoś długo muszę czekać. Prenatalne miałam 24 kwietnia.

reklama
Do góry