sylwkaq90
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak jest ponad normę to tak jak pisze Katia.. Mnie czeka to badanie bo glukoze mam 95Dziewczyny, macie już jakies doświadczenie z krzywa cukrzycowa?
U mnie wyszło 106 na czczo, 179 po godzinie i 218 po 2h( a tu norma do 140)...
Cos czuje "słodkie" kłopoty w powietrzu...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Trzymaj się, już niedługo. Mi jakby polepszyło się w ciągu dnia. Ale już trzeci dzień witam wizytą w toalecie. Trzymam się myśli że po niefortunnym poranku będzie już do końca dnia tylko lepiej.A ja dziś nie pojechalam na zajęcia. Cała noc mnie mdliło. Rano oczywiście wymioty, zjadłam i dalej mi niedobrze
Ciągle bym.tylko spała.
Ja jeszcze nie robilam. Z poprzednich ciąż nie pamiętam.Dziewczyny, macie już jakies doświadczenie z krzywa cukrzycowa?
U mnie wyszło 106 na czczo, 179 po godzinie i 218 po 2h( a tu norma do 140)...
Cos czuje "słodkie" kłopoty w powietrzu...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wg lekarki 24 listopada. Ale pani doktor nie zapytała mnie o cykle a ja mam krótkie bo 25-26 dni. I wg moich wyliczeń termin przypada na 22 listopada.