reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

@Monika8.11 Super ubranko;-) ja omijam pepco bo tam szaleje za bardzo ale musze sie wybrac mlodej po leginsy i znowu znostawie tam piekna sumke.

A tak ogolnie zeobilam syrop z cebuli inhalacjie z majeranku z sola morska mam zamiar wypic mleko z czosnkiem i chce zeby mnie maz oklepal po masci majerankowej bede cuchnac jak jakis warzywniak ale jestem juz tak zmeczona kaszlem ze szukam pomyslu jak sobie ulzyc chociaz troszke.
Moj maz sie smial ze jak ma mnie oklepac przerzucic przez kolano i oklepywac? Masakra bedzie mega smiech;-)
a inhalacje? dla mnie najlepsze na kaszel :)

oar89n7312bz9t17.png

reklama
Ja tez dzis placze z byle powodu, ogladalam wcześniej nagranie rozmowy magdy ze swoim chlopakiem, tej co w egipcie zginela i bardzo mna to wstrzasnelo, potem prowokacje z bezdomnym, ktoremu podlozyli pieniadze, on sobie kupil spiwor i koce a jak uslyszal ze facet ktory siedział na lawce rozmawia z kims i mowi ze nie ma na leki dla corki to ten bezdomny wrocil do sklepu, oddal te wszystkie rzeczy i dal temu chlopakowi pieniadze na leki. Mowie wam, tu juz ryczalam jak bobr. Aaa i później dopadl mnie znowu bardzo zly humor i placze juz o byle co. Masakra dziś jest.

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę nie tylko ja jestem niezrownowazona [emoji85]. Dzisiaj urodziny mojego taty. Popłakałam sie, bo wszystko za małe ... jak nie w brzuchu to w cyckach... kupiłam rajstopy ciążowe. Wkurzające szewki które tez mnie prawie doprowadziły do płaczu... ehhh [emoji85]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Marika mnie tez dziś mulilo do spania, ale zajęłam się czytaniem. W ogóle dziś rzeczy które zrobiłam to:
Prysznic
Maseczka
Książka
Obiad
[emoji23] Taka zapracowana byłam!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
I tak trzymać! Odpoczynek ponad wszystko. Ja jednak drzemkę uskuteczniłam.

Marika jak możesz to odpoczywaj ile wlezie. Kiedy jak nie teraz mamy znaleźć na to czas.

Monika8.11 ja miałam całą twarz w pryszczach w pierwszych tygodniach ciąży. Teraz troszkę się uspokoiło ale coś tam zawsze wylezie.

dziewczyny jak w te suwaczki wklejacie na forum ? suwaczek stworzyłam ale nie potrafie go wkleić żeby był widoczny jak wasze
Właśnie ja mam ten sam problem i wklejam w sygnaturę i jak normalnie trzymam telefon to nie widać, a u innych właśnie widać. Chętnie się dołączę do pytania.

Wow, @Anusiak1507 ale szaleństwo ! :D ta kurteczka w serduszka i ten misiek brązowy, no cudo <3 Ale u Ciebie to na bank już dziewczynka? :D :D
Skąd zamawiałaś? :)

@Antonia2016 no nie przejmuj się, mam to samo, żal mnie ściska jak widzę że ludzie sobie jeżdżą na tych rowerach, a mój nowiuteńki stoi w garażu :( kupiliśmy sobie rowery we wrześniu i zdążyliśmy pojeździć może ze 4 razy :( a teraz w ogóle mam doła, że robię się gruba i że będę brzydka i że nawet się grzańca nie napiję pewnie przez najbliższe 1,5 roku albo i dłużej :D :D Złości mnie praca, złości mnie chłop, kot, bałagan w domu i w ogóle wszystko. Właśnie jem czekolade na poprawę nastroju :D
Hahhaha naśmiałam się jak czytałam, bo ja też już bym tak na rower poszła. Też rozpaczam, że tyję i tyć będę i w ogóle:))))))))))))))Dobrze, że nie jestem sama, łączymy się w bólu i marudzeniu:)

Bo wiecie jakoś mnie to przytłacza, ze panna z 2 dzieci....A z drugiej strony wiem że między nami jako w zzwiązku nic się nie zmieni ale dobrze, żeby słońcu formalnie wszystko było itd wkoncu długo jesteśmy ze sobą....
I tak chodzę od jakiegoś czasu i się gryze z tym.
Ja też myślę, że jak najbardziej skromny obiad po wizycie w urzędzie to jest teraz idealna opcja.

Ale mnie nastraszylyscie tym ramieniem. Moja mała od tygodnia mniej więcej ma coś na policzku, że dwa dni gorączkowo a teraz ma katar i kaszel. W byliśmy u lekarza ale powiedział że to może od mleka i zmienił nam mleko na bebilonmleko pepsi którego mała nie chce wcale pić i dzis 3 dzień bez mleka jest. Chyba jutro jeszcze na IP podjedziemy niech jeszcze inny lekarz ja zobaczy.
Co do ślubu. Będę panna z dwójką dzieci[emoji23] i nie jest mi z tym źle. ślub weźmiemy ale tylko cywilny. Nie wiem kiedy. Na razie wykańczanie dom. Plan jest taki że zanim Lila pójdzie do szkoly weźmiemy ślub żeby nie musiała tłumaczyć że mama ma inne nazwisko.

Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny ☺ ja tak z innej beczki...pewnie większość z Was jak nie wszystkie jesteście mezatkami. My z A. Slubu nie mamy mimo, ze jesteśmy 10 lat ze sobą a od 9 zareczeni...porażka.. Tak się życie nam ulozylo, ze rodzice w szczególności A. Nie było w stanie nam nigdy zrobić wesela a samym nam było ciężko uzbierać, bo my tacy pechwi jak finansowo wychodzimy na swoje i zaczynamy coś odkładać, to zawsze coś się wydazy, ze wszystko się nam rujnuje tak jak teraz na początek roku A. miał wypadek samochodowy i całą kasę poleciała, on przez jakiś czas nie pracował i żyliśmy tylko z mojej wypłaty. Jak zaszlam w ciążę z Lena to mówiłam że nic chce z brzuchem iść do ołtarza, bo będzie gadanie o wogle jakoś tak. LENA SIE urodziła, czas leciał a my tak żyliśmy. Chcieliśmy 2 dziecko bardzo i się udało, ale tak mysle ze jak już jest te 2 w drodze to żeby chociaż wziąć ślub cywilny skromny z obiadem dla najbliższych z 20-30 os a w przyszłości jak się pouklada wszystko to weźmiemy masz wymarzony kościelny z fajnym weselem...chociaż nie wiem czy kiedykolwiek to nastąpi.
I właśnie ja nawet nie wiem jak ugryźć to, żeby wyszło dobrze taki cywilny z obiadem, może któraś z Was miała lub była N czymsc podobnym ??
To dlaczego nie zrobicie kościelnego z obiadem na 20-30 osób. Z doświadczenia moich znajomych tak wychodzi ze juz po cywilnym to koscieln3go to już nie ma. Tym bardziej że już dwójka dzieci ciągnie kasę a to wakacje a to remont a to auto....

reklama
Ale mnie nastraszylyscie tym ramieniem. Moja mała od tygodnia mniej więcej ma coś na policzku, że dwa dni gorączkowo a teraz ma katar i kaszel. W byliśmy u lekarza ale powiedział że to może od mleka i zmienił nam mleko na bebilonmleko pepsi którego mała nie chce wcale pić i dzis 3 dzień bez mleka jest. Chyba jutro jeszcze na IP podjedziemy niech jeszcze inny lekarz ja zobaczy.
Co do ślubu. Będę panna z dwójką dzieci[emoji23] i nie jest mi z tym źle. ślub weźmiemy ale tylko cywilny. Nie wiem kiedy. Na razie wykańczanie dom. Plan jest taki że zanim Lila pójdzie do szkoly weźmiemy ślub żeby nie musiała tłumaczyć że mama ma inne nazwisko.

Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom
Rumień zaczyna się od policzków i wygląda jak taka koronka, potem przechodzi na ręce, brzuch i nogi i przeważnie do tygodnia znika. Jak ma tylko policzki to mała szansa że to rumień.

Do góry