reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Ja zwykły lakier :) ale przynajmniej jakoś wyglądają :) dziewczyny, czy któraś z was straciła już dzidziusia? Jak sobie z tym poradziłyście? Niby myślę pozytywnie ale przygotowuje się chyba na wszystkie opcje

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja stanęła rok temu przed decyzją czy urodzić po to by umarło czy przerwać ciążę
Przerwała. Nie żałuje ale też swoje przeszłam. Okazalo się ze u nas niestety genetyka leży i dzidzia dostała w spadku bałagan. A teraz ludze się że będzie zdrowe....

reklama
@Marika92 ja tez dzisiaj mialam kryzysowa noc nie umialam zasnac do 1 jak zasnelam to byly pobudki toaletowe a wstalam juz o 6 i tak wedruje z fotela do lozka bie chce mi sie nic robic a na zakupy musze sie zebrac bo sobie zurek zazyczyli:-/

A co do spania mojej corci to spala ladbie u siebie od samego poczatku byly jakies kryzysowe dni ale zadko za to teraz nadrabia i chetnie spi z nami;-)

Ja na szczęście się wyspalam ale miałam w nocy z półtorej godzinki bezsenności ;) młody zawołał żeby mu pospiewac, bo się obudził i nie mógł zasnąć no a jak on zasnął to ja długi czas nie mogłam...

hchy43r8h8l5x99d.png

Myszka gratuluję udanej wizyty i chłopczyka <3
@shaggy to trzymamy kciuki, żeby tym razem dzidzia była zdrowa i bez wad. A macie już dziecko?
@Marika92 trzymaj się kochana, musisz być silna dla maluszka! A wszystko inne powiedziała już pięknie Lena :)
Oby weekend uroczyl nas piękną pogodą! Miłego dzionka :)

Dzień dobry :)
U mnie dziś zapowiada się ładna pogoda :) spędzimy czas na świeżym powietrzu.

Dziękuję dziewczyny :)
Trzymamy kciuki za Wasze kolejne wizyty! :)

3jgx43r8ceekwbv1.png

Dzień dobry wszystkim.

@Myszka90 gratuluję udanej wizyty :) jak ja lubię takie ładne ujecia buźki dzidziusia. :)

A ja schizuje :( objawy ciazy odeszły i martwię się czy wszystko z dzidziusiem ok :(
Chyba jednak kupię ten detektor.

U mnie pochmurno. Chłopaki na basenie, a ja poczytam, żeby nie patrzeć na kurz... obiecałam sobie, ze do wizyty czyli do środy olewam obowiązki domowe i leżę. Ciężko mi wytrwać w tym postanowieniu, ale trudno. Pozbierałam tylko rzeczy tak z większego i tyle. Potem mąż na szybko przetrze kurze i odkurzy. Dziś daleko mi do perfekcyjnej pani domu [emoji23]

@shaggy przykro mi, ze musieliście stanąć przed takim wyborem. Wierze, ze limit nieszczęść został już wykorzystany i w brzuszku rośnie zdrowy, śliczny bobas. Teraz robisz jakieś dodatkowe badania?

Co robicie na obiad? Wyjęłam filety z piersi kurczaka i brak mi inspiracji. Chyba zgrilluje w piekarniku plus do tego warzywa na patelnie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Witam z rana :)
Caly tydzien byl u mnie sloneczny, a dzis gdy teorettcznie mam wolne pochmurno :/ myslalam o grillu ale przy takiej pogodzie to sie nie chce ;)
Wczoraj czytalam artykul o szkodliwosc usg na plod :/ tyle wyczytalam, ze masakra. Nie bede wam wklejac ;) ale lepiej za czesto nie robic...
Myslalam zeby isc na polowkowe do prywatnego ale chyba jednak dam spokoj.
Z tym nocnym sikaniem to juz tak zostanie, bynajmiej u mnie nawet po porodzie nadal wstawal do kibelka, moze nie kazdej nocy, ale miesnie jednak juz nie te same co u nierodki.

Milego dnia !

Do góry