reklama
Przytulam mocno. Nie myśl o najgorszym. Już niedługo wszystko się wyjaśni.Popłakałam znów i chyba trochę mi lepiej... Chyba mam gorszy dzień, za dużo myśli, ale trudno muszę się z tym uporać sama
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Bezkonserwantow
Fanka BB :)
Ja tez po wizycie. 3 godziny obsuwy!!! [emoji15][emoji15][emoji15]
Maluch starszy z usg o 5 dni!
Niezmierzony[emoji20], straszny wiercipięta! [emoji7]
Zmierzona kość udowa, główka i coś jeszcze.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Anusiak1507
@evli2 u nas znowu imie dla corci jest problemem bo nie umiemy sie zdecydowac na takie ktore nam obu bedzie sie podobac w 100%
@Marika92 pazokietki piekn mysle ze wszystkie odliczamy czas razem z Toba do 10maja. Jestes silna a Twoja dzidzia jest na bank silna po Tobie wiec wywalczycie to zdrowko. Ja tez mam momenty ze sie poddaje z innych powodow.. I tez wtedy dola dostaje. Zawsze mozesz na nas liczyc
@Marika92 pazokietki piekn mysle ze wszystkie odliczamy czas razem z Toba do 10maja. Jestes silna a Twoja dzidzia jest na bank silna po Tobie wiec wywalczycie to zdrowko. Ja tez mam momenty ze sie poddaje z innych powodow.. I tez wtedy dola dostaje. Zawsze mozesz na nas liczyc
Anusiak1507
Anusiak1507
@Mabi super ze mamy dzieciaczki w podobnym wieku;-)
@Monika8.11 moja Martuna tez nie umiala sie zdecydiwac czy chcialaby brata czy siostre najpierw oczywiscie byla siostra bo jak mozna miec brata mlodszego:-) pozniej byl brat bo nie bedzie chcial jej lalek. A teraz jak juz wiemy ze bedzie druga dziewczynka to chodzi dumna jak paw i mowi ze ona chciala siostre i bedzie ja miala:-)
@Monika8.11 moja Martuna tez nie umiala sie zdecydiwac czy chcialaby brata czy siostre najpierw oczywiscie byla siostra bo jak mozna miec brata mlodszego:-) pozniej byl brat bo nie bedzie chcial jej lalek. A teraz jak juz wiemy ze bedzie druga dziewczynka to chodzi dumna jak paw i mowi ze ona chciala siostre i bedzie ja miala:-)
Gratuluje syneczka!!! Cudowne zdjecie i wielkie ufff ze juz po krwiaku.Dziewczęta my właśnie po USG lekarz mówi ze po krwiaku ani śladu, wiec kamień z serca
Ale wiadomo trzeba być ostrożnym. Na 99% potwierdził nam ze chłopak i rozwija się prawidłowo. Ma już 7,5cm
Tak strasznie się ciesze, ze nawet nie oduczwam aż tak tego złego wieczornego samopoczucia
Ale wiercipięta kiedy teraz masz wizytę?Ja tez po wizycie. 3 godziny obsuwy!!! [emoji15][emoji15][emoji15]
Urocze [emoji7]Zobacz załącznik 805250 Zobacz załącznik 805249 Zobacz załącznik 805248 A oto moje pierwsze zakupy dla malenstwa
@Marila92 wszystkie jesteśmy myslami z Tobą i Maluchem. Na pewno będzie wszystko ok!
U nas syn najlepiej czuł się sam u siebie w łóżeczku, ale były noce, ze chciał być blisko (ząbkowanie np) i wtedy spał z nami. Był tez etap nocnych wędrówek do naszego łóżka jak był starszy, ale szybko minął. Teraz soi normalnie u siebie w pokoju na swoim łóżku cała noc. Po czytaniu bajek, gaszę światło i przytulamy się wtedy. Potem wychodzę o on sam zasypia. Dziś np w nocy mnie zawołał bo chciał się przytulić, wiec położyłam się z nim.
Oby Mała tez była bezproblemowa ze spaniem
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Izabella81
Marika trzymam bardzo mocno kciuki i wierzę że wszystko będzie dobrze.
Moja córka bardzo chce siostrę bo brata już ma a synek jeszcze jest chyba za mały, żeby zrozumieć
My często śpimy ( o ile to spaniem można nazwać bo nie da rady się wyspać ;-) ) we czwórkę, tzn syn odkąd skończył 9 m-cy akceptuję tylko nasze łóżko a córka tak że 3 razy w tygodniu też przychodzi do nas
Moja córka bardzo chce siostrę bo brata już ma a synek jeszcze jest chyba za mały, żeby zrozumieć
My często śpimy ( o ile to spaniem można nazwać bo nie da rady się wyspać ;-) ) we czwórkę, tzn syn odkąd skończył 9 m-cy akceptuję tylko nasze łóżko a córka tak że 3 razy w tygodniu też przychodzi do nas
reklama
Dzień dobry dziewczyny... Ja zaraz wyjeżdżam na zajęcia i jak codziennie mogłam spać do woli tak dziś musiałam wstać, blee nie lubię.. To tego strasznie mnie mdli z rana a zazwyczaj jak to prześpię to później jest ok.. A nocka niestety nieprzespana, mln koszmarów i co chwile spacery do toalety, masakra dziś, mam nadzieję że jak wrócę z zajęć - odeśpię buziaki dla was