reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
@evli2 u nas znowu imie dla corci jest problemem bo nie umiemy sie zdecydowac na takie ktore nam obu bedzie sie podobac w 100% :wink:

@Marika92 pazokietki piekn:laugh2: mysle ze wszystkie odliczamy czas razem z Toba do 10maja. Jestes silna a Twoja dzidzia jest na bank silna po Tobie wiec wywalczycie to zdrowko. Ja tez mam momenty ze sie poddaje z innych powodow.. I tez wtedy dola dostaje. Zawsze mozesz na nas liczyc :happy2:

@Mabi super ze mamy dzieciaczki w podobnym wieku;-)
@Monika8.11 moja Martuna tez nie umiala sie zdecydiwac czy chcialaby brata czy siostre najpierw oczywiscie byla siostra bo jak mozna miec brata mlodszego:-) pozniej byl brat bo nie bedzie chcial jej lalek. A teraz jak juz wiemy ze bedzie druga dziewczynka to chodzi dumna jak paw i mowi ze ona chciala siostre i bedzie ja miala:-)

Dziewczęta my właśnie po USG :) lekarz mówi ze po krwiaku ani śladu, wiec kamień z serca :)
Ale wiadomo trzeba być ostrożnym. Na 99% potwierdził nam ze chłopak i rozwija się prawidłowo. Ma już 7,5cm :)

Tak strasznie się ciesze, ze nawet nie oduczwam aż tak tego złego wieczornego samopoczucia :)

1494008533-aaaaaa.jpeg

3jgx43r8ceekwbv1.png
Gratuluje syneczka!!! Cudowne zdjecie :) i wielkie ufff ze juz po krwiaku.

Ja tez po wizycie. 3 godziny obsuwy!!! [emoji15][emoji15][emoji15]
Maluch starszy z usg o 5 dni!
Niezmierzony[emoji20], straszny wiercipięta! [emoji7]
Zmierzona kość udowa, główka i coś jeszcze.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale wiercipięta :) kiedy teraz masz wizytę?

Urocze [emoji7]

@Marila92 wszystkie jesteśmy myslami z Tobą i Maluchem. Na pewno będzie wszystko ok!

U nas syn najlepiej czuł się sam u siebie w łóżeczku, ale były noce, ze chciał być blisko (ząbkowanie np) i wtedy spał z nami. Był tez etap nocnych wędrówek do naszego łóżka jak był starszy, ale szybko minął. Teraz soi normalnie u siebie w pokoju na swoim łóżku cała noc. Po czytaniu bajek, gaszę światło i przytulamy się wtedy. Potem wychodzę o on sam zasypia. Dziś np w nocy mnie zawołał bo chciał się przytulić, wiec położyłam się z nim.

Oby Mała tez była bezproblemowa ze spaniem :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Marika trzymam bardzo mocno kciuki i wierzę że wszystko będzie dobrze.

Moja córka bardzo chce siostrę bo brata już ma a synek jeszcze jest chyba za mały, żeby zrozumieć

My często śpimy ( o ile to spaniem można nazwać bo nie da rady się wyspać ;-) ) we czwórkę, tzn syn odkąd skończył 9 m-cy akceptuję tylko nasze łóżko a córka tak że 3 razy w tygodniu też przychodzi do nas

reklama
Dzień dobry dziewczyny... Ja zaraz wyjeżdżam na zajęcia i jak codziennie mogłam spać do woli tak dziś musiałam wstać, blee nie lubię.. To tego strasznie mnie mdli z rana a zazwyczaj jak to prześpię to później jest ok.. A nocka niestety nieprzespana, mln koszmarów i co chwile spacery do toalety, masakra dziś, mam nadzieję że jak wrócę z zajęć - odeśpię :) buziaki dla was

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry