reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
@evli2 u nas znowu imie dla corci jest problemem bo nie umiemy sie zdecydowac na takie ktore nam obu bedzie sie podobac w 100% :wink:

@Marika92 pazokietki piekn:laugh2: mysle ze wszystkie odliczamy czas razem z Toba do 10maja. Jestes silna a Twoja dzidzia jest na bank silna po Tobie wiec wywalczycie to zdrowko. Ja tez mam momenty ze sie poddaje z innych powodow.. I tez wtedy dola dostaje. Zawsze mozesz na nas liczyc :happy2:

@Mabi super ze mamy dzieciaczki w podobnym wieku;-)
@Monika8.11 moja Martuna tez nie umiala sie zdecydiwac czy chcialaby brata czy siostre najpierw oczywiscie byla siostra bo jak mozna miec brata mlodszego:-) pozniej byl brat bo nie bedzie chcial jej lalek. A teraz jak juz wiemy ze bedzie druga dziewczynka to chodzi dumna jak paw i mowi ze ona chciala siostre i bedzie ja miala:-)

Dziewczęta my właśnie po USG :) lekarz mówi ze po krwiaku ani śladu, wiec kamień z serca :)
Ale wiadomo trzeba być ostrożnym. Na 99% potwierdził nam ze chłopak i rozwija się prawidłowo. Ma już 7,5cm :)

Tak strasznie się ciesze, ze nawet nie oduczwam aż tak tego złego wieczornego samopoczucia :)

1494008533-aaaaaa.jpeg

3jgx43r8ceekwbv1.png
Gratuluje syneczka!!! Cudowne zdjecie :) i wielkie ufff ze juz po krwiaku.

Ja tez po wizycie. 3 godziny obsuwy!!! [emoji15][emoji15][emoji15]
Maluch starszy z usg o 5 dni!
Niezmierzony[emoji20], straszny wiercipięta! [emoji7]
Zmierzona kość udowa, główka i coś jeszcze.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale wiercipięta :) kiedy teraz masz wizytę?

Urocze [emoji7]

@Marila92 wszystkie jesteśmy myslami z Tobą i Maluchem. Na pewno będzie wszystko ok!

U nas syn najlepiej czuł się sam u siebie w łóżeczku, ale były noce, ze chciał być blisko (ząbkowanie np) i wtedy spał z nami. Był tez etap nocnych wędrówek do naszego łóżka jak był starszy, ale szybko minął. Teraz soi normalnie u siebie w pokoju na swoim łóżku cała noc. Po czytaniu bajek, gaszę światło i przytulamy się wtedy. Potem wychodzę o on sam zasypia. Dziś np w nocy mnie zawołał bo chciał się przytulić, wiec położyłam się z nim.

Oby Mała tez była bezproblemowa ze spaniem :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Marika trzymam bardzo mocno kciuki i wierzę że wszystko będzie dobrze.

Moja córka bardzo chce siostrę bo brata już ma a synek jeszcze jest chyba za mały, żeby zrozumieć

My często śpimy ( o ile to spaniem można nazwać bo nie da rady się wyspać ;-) ) we czwórkę, tzn syn odkąd skończył 9 m-cy akceptuję tylko nasze łóżko a córka tak że 3 razy w tygodniu też przychodzi do nas

reklama
Dzień dobry dziewczyny... Ja zaraz wyjeżdżam na zajęcia i jak codziennie mogłam spać do woli tak dziś musiałam wstać, blee nie lubię.. To tego strasznie mnie mdli z rana a zazwyczaj jak to prześpię to później jest ok.. A nocka niestety nieprzespana, mln koszmarów i co chwile spacery do toalety, masakra dziś, mam nadzieję że jak wrócę z zajęć - odeśpię :) buziaki dla was

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry